«Επεμβάσεις σε Υφιστάμενες Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα ή Φέρουσα Τοιχοποιία» από το ΤΕΕ Πελοποννήσου στην Τρίπολη (pics,vid)

«Επεμβάσεις σε Υφιστάμενες Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα ή Φέρουσα Τοιχοποιία» από το ΤΕΕ Πελοποννήσου στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 09, 2023 - 12:10
0 σχόλια

Ημερίδα με θέμα: «Επεμβάσεις σε Υφιστάμενες Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα ή Φέρουσα Τοιχοποιία» διοργάνωσε το ΤΕΕ Πελοποννήσου το πρωί του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης.

Ομιλητές της ημερίδας ήταν ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Στέφανος Δρίτσος, η Δρ Πολιτικός Μηχανικός-τ. αναπληρώτρια καθηγήτρια σχολής αρχιτεκτόνων μηχανικών ΕΜΠ Ανδρονίκη Μιλτιάδου και ο πολιτικός μηχανικός-μελετητής Χρήστος Γιαρλέλης.

Την ημερίδα προλόγισε η πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου Χαρίκλεια Τσιώλη σε μια κατάμεστη αίθουσα για ένα θέμα με την δική του ξεχωριστή σημασία για τον ευρύτερο κλάδο των πολιτικών μηχανικών.

Το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί όπως τόνισαν οι ομιλητές έναν κρίσημο παράγοντα για τις περιουσίες των πολιτών και του κράτους που αφορά την ασφάλεια και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημερίδα από το ΤΕΕ Πελοποννήσου στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.