Επεισόδια στο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα (pics)

Επεισόδια στο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα (pics)

Νοέμβριος 18, 2015 - 14:18
0 σχόλια

Αποδοκίμασαν τον Λαφαζάνη και του πέταξαν μπουκάλια με νερό - Δύο προσαγωγές

Ένταση επικράτησε στο Σύνταγμα κατά το συλλαλητήριο των αγροτών από όλη τη χώρα στην πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, με αφορμή τα νέα μέτρα. Ομάδα διαδηλωτών κατόρθωσε να μπει στη Βουλή από την πλαϊνή είσοδο και οι αστυνομικοί τους απώθησε με χρήση χημικών, ενώ οι αγρότες απάντησαν πετώντας νεράντζια.

Οι διαδηλωτές το μεσημέρι της Τετάρτης παρέμεναν στον χώρο του Συντάγματος, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν δύο προσαγωγές. Οι αγρότες ζητούν τώρα την άμεση απελευθέρωσή τους.
Κάποιοι από τους συμμετέχοντες, μόλις τους πλησίασε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, του επιτέθηκαν φραστικά και του πέταξαν μπουκάλια με νερό.
«Είμαι εδώ να διαμαρτυρηθώ για το νέο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα που θέλουν να εφαρμόσουν, καθώς και για τις καθυστερήσεις στις επιδοτήσεις. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Μας φεύγουν τα παιδιά. Έχω μεγάλη παραγωγή 480 πρόβατα με 500 στρέμματα χωράφια για τα ζωντανά και χρωστάω παντού. Έφερα και τον μικρό Αλέξη (το προβατάκι) να διαμαρτυρηθεί και αυτός. Όχι ενάντια στον μεγάλο γιατί τον ψηφίσαμε, αλλά συμβολικά δείχνει τον μεγάλο στα δόντια των δανειστών», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Τζιώλης κτηνοτρόφος από την Θεσσαλία.

Φωτογραφίες: Εurokinissi

 (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ  (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)  (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)  (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.