Επεισόδια στην παρέλαση της Τρίπολης (video)

Επεισόδια στην παρέλαση της Τρίπολης (video)

Οκτώβριος 28, 2011 - 11:59
5 σχόλια

Με πανό που γράφουν "Ντροπή" κοντά στην εξέδρα των επισήμων διεξάγεται αυτήν την ώρα η μαθητική κ στρατιωτική παρέλαση στην Τρίπολη.  Στην εξέδρα των επισήμων την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαιωάννου. 

Τα πνεύματα οξύνθηκαν απο τους παρευρισκόμενους διαμαρτυρόμενους με τον Περιφερειάρχη Π. Τατούλη να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/YaXm4Vb0s7M

youtube://v/rXGV-lBJf00


5 Σχόλια

Καλά τους έκαναν! Η επίθεση των πολιτών σήμερα δεν έγινε για να δείξουν πως δεν σέβονται τους ανθρώπους που πολέμησαν για εμάς, αλλά για να τους τιμήσουν ακόμα περισσότερο. Τέλος στην προπαγάνδα, όλοι στους δρόμους ως ''Αγανακτησμένοι'' και όχι ως κομματόσκυλα που υποστηρίζουν το ΚΚΕ, την ΝΔ ή οτιδήποτε άλλο.

Ουτε το βλεμα μας δεν αξιζετε εσεις που θελετε να παρεβρισκεστε και στις τιμητικες επετειους....!!! Αυτη ειναι η νεα γενια που θα την εχετε παντα απεναντι σας....!!! Αυτη ειναι η γενια που θα κανει την αλλαγη σ αυτη την χωρα που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ....!!! Δεν αξιζετε τιποτα.... Παρελασαμε για να τιμησουμε καποιους ανθρωπους που αγωνιστηκαν για την ελευθερια.... Για καποιους που ξερουν πως ειναι να πεθαινεις για αυτην... Εσεις αγωνιζεστε για την απολυταρχια του κρατους... Εσεις το μονο που ξερετε ειναι να σκοτωνετε την ΕΛΛΑΔΑ.... Αυτο.... δεν αξιζετε τιποτα... Εμεις θα διορθωσουμε τα λαθη των γωνιων μας... ΕΣΕΙΣ να κοιταξετε να διορθωσετε τον ΕΑΥΤΟΝ και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ....γιατι.........ΑΝ ΔΕ ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ.......ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ....!!!!

΄Πρώτη φορά είδα να φωνάζει ο κόσμος "ΚΛΕΦΤΕΣ" και η αστυνομία αντί να πάει να πιάσει τους κλέφτες κοιτούσε τον κόσμο!!!!!!!!!!!!!!....

Μπράβο παιδιά και μακάρι να ξυπνήσουμε επιτέλους όλοι μας και να βγούμε ενωμένοι όλοι μαζί εναντίον τους!!!Να ντρέπονται όχι απλά να μας κοιτάξουν, αλλά να μην μπορούν να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους !!!!Μπράβο και πάλι και τιμή σε όλους όσους αγωνίστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι!!Εκείνοι δεν κοιτούσαν κομματικά ούτε μετρούσαν αν είμαστε λιγότεροι, αλλά σαν άλλοι Σπαρτιάτες ρίχτηκαν στη μάχη και πολέμησαν μέχρις εσχάτων να την κρατήσουν ελεύθερη!!Ενώ οι σημερινοί 300 κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μας υποδουλώσουν στους Γερμανούς ξανά!!!

μακριά από κομμάτα και συντεχνίες κομματόσκυλων ! όλοι μαζί όχι απλά αγανακτισμένοι αλλά αποφασισμένοι !