Έπαιξε ο Ζαραφέτας, πήρε την πρόκριση η Π.Σ. Σπάρτη κόντρα στο Ύπατο

Έπαιξε ο Ζαραφέτας, πήρε την πρόκριση η Π.Σ. Σπάρτη κόντρα στο Ύπατο

Σεπτέμβριος 01, 2019 - 19:31
0 σχόλια

Ο Π.Σ. “Η Σπάρτη” η ομάδα με το νέο της όνομα μετά την συνεργασία της με την Πελλάνα κέρδισε με 1-0 τον ΑΟ Υπάτου στην Λακωνία την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και πέρασε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σκόρερ της αναμέτρησης για την Λακωνική ομάδα ο Σικαλόπουλος στο 30' λεπτό του αγώνα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους γηπεδούχους τελικά να χαμογελούν παίρνουν την πρόκριση.

Στην αναμέτρηση πέρασε στο 17ο λεπτό και ο Μεγαλοπολίτης μέσος Δημήτρης Ζαραφέτας ο οποίος αντικατέστησε τον Πετρίδη έχοντας πολύ καλή απόδηση ενώ ντεπούτο έκανε με τον ΑΟ Υπάτου και ο ο Κώστας Σβίγγος.

Π.Σ. “Η Σπάρτη”: Τσιζνιέφσκι, Λαμπρόπουλος, Πλατάνας, Παναγιωτίδης, Μπανούσης, Πετρίδης (17′ Ζαραφέτας), Αναστασάκος, Καρδάρης (83′ Κοντογιάννης), Σωτηρόπουλος, Σαμπατάκος, Σικαλόπουλος (88′ Σπυρόπουλος).

Α.Ο. Υπάτου: Κραβαρίτης, Κουτσούμπας, Οικονομόπουλος, Ρούσσης, Παπαχαραλάμπους (75′ Μαλισσόβας), Δέδες, Βιέννας (90′ Μίχος), Σαχσανίδης, Σπηλιώτης, Μπομπανά (90′ Σβίγγος), Ποτουρίδης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.