Eπαγγελματική διαιτησία με Κλάτενμπεργκ για έξι χρόνια θέλει η Super League

Eπαγγελματική διαιτησία με Κλάτενμπεργκ για έξι χρόνια θέλει η Super League

Οκτώβριος 12, 2022 - 11:48
0 σχόλια

Την παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως επικεφαλής της επαγγελματικής διαιτησίας για έξι χρόνια φαίνεται πως επιθυμεί ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης όπως γίνεται γνωστό με δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας “Live Sport”, στο άρθρο 7 του καταστατικού της ΑΕ “Επαγγελματική Διαιτησία Ποδοσφαίρου”, αναφέρεται ότι “η εταιρεία διοικείται από μονομελές Διοικητικό Όργανο (Σύμβουλος – Διαχειριστής) που εκλέγεται από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας για θητεία 6 ετών. Σύμβουλος – Διαχειριστής ορίζεται ο MARK CLATTENBURG”.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος είναι κάθετα αντίθετος με το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί η επαγγελματική διαιτησία στη Super League 1, ενώ η Liga από την δική της πλευρά ευελπιστεί ότι θα την πάρει από τα χέρια της Ομοσπονδίας με υπουργική απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη που θα εκδοθεί την τρέχουσα περίοδο.

Όπως γίνεται σαφές από το δημοσίευμα η Super League προορίζει τον Μαρκ Κλάντεμπεργκ να αναλάβει τα ηνία της επαγγελματίας διαιτησίας, χωρίς μάλιστα να υπάρχει πουθενά ο τωρινός αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ. 

 

* Φωτογραφία άρθρου: eurokinissi

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.