Εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης στην Τρίπολη

Εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης στην Τρίπολη

Νοέμβριος 23, 2023 - 08:47
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Μανώλης Σκαντζός

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Παναγιώτης Ε. Νίκας

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Γενικός σημαιοστολισμός από της ογδόης πρωινής ώρας μέχρι της δύσης του ηλίου.

Φωταγώγηση τις βραδινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου 2023 όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των οργανισμών κοινής ωφέλειας, των τραπεζών, των κεντρικών οδών και πλατειών της Τρίπολης.

10.30 Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα Βασιλική Συμπρούκου, Διευθύντρια 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.

11.00 Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, της Βουλής των Ελλήνων, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου, των ενώσεων Εθνικής Αντίστασης και των Εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων, στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων, όπου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους. Η τελετή θα ολοκληρωθεί με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.