Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού στην Τρίπολη (pics)

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού στην Τρίπολη (pics)

Μάιος 31, 2018 - 07:32
0 σχόλια

Την Τρίτη 29 Μαίου 2018 μετά από πρόσκληση του Διευθυντή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.κου ΑντώνιουΤερζή , ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Σ Τρίπολης κος. Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, η Εκπαιδεύτρια-Νοσηλεύτρια μαζί με αντιπροσωπεία Εθελοντών Νοσηλευτικής επισκέφθηκαν το σχολείο και πραγματοποιήθηκε διάλεξη με βιωματικό εργαστήρι Πρώτων Βοηθειών.

Εθελόντρια Νοσηλευτικής διάβασε το μήνυμα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και τις αρχές που διέπουν το Ερυθροσταυρικό Κίνημα. Έγινε ενημέρωση για τον τρόπο προσέγγισης ενός συμβάντος τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, τον τρόπο φύλαξης και τι περιλαμβάνει ένα οργανωμένο φαρμακείο τραύμα ,τραύμα με αιμορραγία,ρινορραγία ,πνιγμονή και θέση ανάνηψης.

Παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό υλικό για τον Εορτασμό και ενημερώθηκαν μέσω πόστερ και φωτογραφιών για το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο.
Τα παιδιά είχαν ετοιμάσει εργασίες και βραβεύτηκε το ποίημα με ζωγραφιά της μαθήτριας Γεωργίας- Ειρήνης Τσιώρου και της απονεμήθηκε το βραβείο ,ένα βιβλίο πρώτων βοηθειών.

Μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα για να θυμούνται τα παιδιά την όμορφη αυτή δράση.
Θερμές ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία στον Διευθυντή κο.Αντώνιο Τερζή και τιους ακούραστους εκπαιδευτικούς κα.Δώρα Καρκούλια,κα.Νεκταρία Μαρουλάκου,κο.Λεωνίδα Γεωργόπουλο

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.