Εορτασμός επετείου της Εθνικής Αντίστασης στην Τρίπολη (pics,vid)

Εορτασμός επετείου της Εθνικής Αντίστασης στην Τρίπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 26, 2017 - 18:32
0 σχόλια

Τιμήθηκαν με  εκδηλώσεις (Δοξολογία στον Προφήτη Ηλία και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων) μία από τις σημαντικότερες γιορτές του λαού μας η ημέρα της Εθνικής Αντίστασης.

Άνθρωποι που δεν τους πίεσε κανένας, αλλά εθελοντικά πήραν μέρος στην Αντίσταση, αποδεικνύοντας πως ο λαός μας είναι ελευθερόφρων και πολεμά με κάθε τρόπο για την Δικαιοσύνη και την Ελευθερία του...

Αυτοί οι άνθρωποι δυστυχώς για πολλά χρόνια αποτελούσαν το "μίασμα" της κοινωνίας, ενώ κάποιοι άλλοι που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς απέκτησαν προνόμια και θέσεις υψηλόβαθμες.... Αλλά έτσι είναι στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας «Η Αρκαδία έχει σημαντικό μερίδιο στο κομμάτι της Εθνικής Αντίστασης και πολλά είναι τα χωριά που είχαν θύματα (Βλαχέρνα, Κοσμάς, Δρακοβούνι, Γέφυρα, Ίσιωμα, Τεγέα κα) αποδεικνύοντας πως ο λαός μας έχει στο μεδούλι του τη δίψα για ελευθερία.

Εμείς οφείλουμε να τιμάμε τους νεκρούς μας και η θυσία τους να αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους, ώστε εθελοντικά να αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα.»

Χωρίς Αντιστασιακούς φέτος οι εκδηλώσεις για την Ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης στην Τρίπολη.
Δυστυχώς ο Τάσος Μουκάκης απεβίωσε, ενώ ο Βασίλης Μουγκοπέτρος είναι ασθενής....

Εμείς παρόλα αυτά οφείλουμε να τιμούμε την προσφορά τους και την θυσία τους για την Πατρίδα.

Οφείλουμε να μην ξεχνάμε τον αγώνα τους και να τους έχουμε παράδειγμα, ώστε και εμείς να αγωνιζόμαστε εθελοντικά για την χώρα μας.

Video: 

Εκδηλώσεις στην Τρίπολη για την Εθνική Αντίσταση


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.