Ένταξη στο σώμα εθελοντών κοινωνικής πρόνοιας Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης

Ένταξη στο σώμα εθελοντών κοινωνικής πρόνοιας Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης

Μάιος 12, 2015 - 13:25
0 σχόλια

Ο Eλληνικός Ερυθρός Σταυρός από το έτος ίδρυσης του, το 1877, επιτελεί σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο κινητοποιώντας το αίσθημα της αλληλέγγυας συλλογικής προσπάθειας για να προσφέρει ανακούφιση στον ανθρώπινο πόνο .

Η δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αντλεί την αποτελεσματικότητα της από την πλατιά βάση των εθελοντών που ενστερνίζονται τις αξίες και τις ανθρωπιστικές αρχές που εκπροσωπεί, στηρίζουν το έργο του και του προσφέρουν από καρδιάς, τη  δυνατότητα, να συνεχίσει τη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει.

Συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των εθελοντών του Ε.Ε.Σ. που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην πορεία του Ελληνικού έθνους,  ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας απευθύνει και φέτος πρόσκληση σε όλους τους πολίτες της Τρίπολης που ενδιαφέρονται να πλουτίσουν τη ζωή τους προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους  μέσω ενός παγκόσμιου εθελοντικού οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας θα πραγματοποιηθεί σύντομα στην πόλης μας.    

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής :

Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης

Εθνικής Αντιστάσεως 43 (Παλαιό Δημαρχείο)

Τηλ. : 2710-222550

(Ώρες 8:30-14:00)

Κοινωνική Λειτουργός

Κ. Ελεάννα Δημήτρουλα 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.