Ένταση και συμπλοκή παιχτών στο γήπεδο της Κάρτσοβας

Ένταση και συμπλοκή παιχτών στο γήπεδο της Κάρτσοβας

Φεβρουάριος 01, 2014 - 16:45
9 σχόλια

Ο αγώνας θα συνεχιστεί κανονικά με την αστυνομία να έχει αποχωρήσει

Διακόπηκε προσωρινά το παιχνίδι του Παγγορτυνιακού με τη Δόξα Μεγαλόπολης στο γήπεδο της Κάρτσοβας, λόγω συμπλοκής των παιχτών και τραυματισμό του βοηθού διαιτητή από τον ποδοσφαιριστή του Παγγορτυνιακού Τσιόγκα, ο οποίος πριν από λίγα δευτερόλεπτα είχε αποβληθεί.

Στο γήπεδο βρίσκεται και η αστυνομία καθώς υπάρχει μεγάλη ένταση. Ο βοηθός διαιτητή που χτυπήθηκε εξετάζεται από το γιατρό του αγώνα.

Οι αρχηγοί και οι προπονητές των ομάδων βρίσκονται στα αποδητήρια με τους διαιτητές. Ο βοηθός διαιτητή δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει τον αγώνα.

 

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Γορτύνιοι τελειώσατε, προκαλούσατε απο το 1ο λεπτό είστε αστείοι όπως και ο προπονητής - παίκτης -πρόεδρος. Όλα εδώ πληρώνονται ...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΗ.ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΜΩΡΙΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΑ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 11 ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.

Ντροπη!!τετοιες ενεργειες υποβαθμιζουν το αθλημα. Πρεπει να τιμωρηθει ο παιχτης-προπονητης τουλαχιστον με 30 αγωνιστικες για οσα ειπε και εκανε!

Τέλος στην ασυλία Τσόγκα- Παγγορτυνιακού ανύπαρκτοι της ΕΠΣ πάρτε κεφάλια. Το παιχνίδι δεν έπρεπε να συνεχιστεί η Δόξα θα καταθέσει ένσταση. Επιτέλους οι αρμόδιοι ας κάνουν τη δουλειά τους.

Που τον βρηκατε αυτον?σε ολους τουσ αγωνες βριζει και μετα βγαινει στις καμερες και μας το παιζει αδικημενος

Ντροπη!Ντροπη!διωξτε τον προτου μας διαλυσει την ομαδα!αισχος....

Βλέπω εκατερωθεν οτι σκιζετε απο ορθογραφία.....Να ξέρατε και απο μπάλα...χαλάλι το σχολείο που δεν το τελειωσατε...Να είχατε και χαρακτήρα ,χαλάλι που ασχοληθηκατε με αυτο το δερμάτινο το στρογγυλό που κυλάει σε κάτι λιθαρια και κάτι πλαστικους τάπητες που τα θεωρείτε γήπεδα....ΥΓ:αν αλλάξετε όλα τα φωνηεντα με ακριβώς τα αντίθετα,θα καταλάβετε τι εννοώ!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ Η ΕΠΣΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΡΤΥΝΙΟΥΣ