Έναρξη νέων προγραμμάτων από το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας το Φεβρουάριο

Έναρξη νέων προγραμμάτων από το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας το Φεβρουάριο

Ιανουάριος 19, 2011 - 14:38

Το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας , ενημερώνει όλους τους ενήλικες πολίτες  ότι αρχές Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν νέα εκπαιδευτικά προγράμματα  .
Συγκεκριμένα πρόκειται για :
1) Πρόγραμμα  Πληροφορικής ΙΙ  (  word , internet , windows , Βασικές έννοιες ), διάρκεια 50 ώρες
2) Πρόγραμμα  Πληροφορικής ΙΙΙ ( excel , power point , access ) , διάρκεια 50 ώρες
3) Πρόγραμμα  Αγγλικής Γλώσσας  ( διάρκεια 50 ώρες )

4) Πρόγραμμα  Γαλλικής Γλώσσας   ( διάρκεια 50 ώρες )
5) Πρόγραμμα Κινηματογράφου  ( διάρκεια 25 ώρες )
6) Πρόγραμμα Σωματικής & Ψυχικής Υγεία  ( διάρκεια 25 ώρες )

Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν , ενώ η παρακολούθησή τους οδηγεί, ανάλογα με τη διάρκειά τους, στην απόκτηση "Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης" .

Καταλυτική ημερομηνία  κατάθεσης αιτήσεων  , Παρασκευή 28/01/2011

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε), του Νομού Αρκαδίας είναι κρατική δομή Δια βίου Εκπαίδευσης (Ν.3369/6-7-2005) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και η λειτουργία του υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ .

 Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι  να περάσουν από τα γραφεία του Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας , (Πν. Κέντρο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως , οδός Μεταμορφώσεως & Αλεού , Τρίπολη  , Ώρες λειτουργίας : 09:00 – 20:00 , τηλ. 2710 – 232524 ) ,  με μια Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου , για περισσότερες πληροφορίες και για συμπλήρωση της απαραίτητης αίτησης

Ειδήσεις: