Έναν γύρο αήττητος ο Μαντινειακός

Έναν γύρο αήττητος ο Μαντινειακός

Φεβρουάριος 21, 2017 - 16:43
0 σχόλια

Πρώτη ομάδα σε ισοπαλίες, τις λιγότςρες ήττες μετά το αήττητο Λεωνίδιο ο Μαντινειακός στο πρωτάθλημα

Ο Μαντινειακός αποτελεί σαφέστατα μία από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας φθάνοντας ουσιαστικά γρήγορα και με σχετική άνεση στον μεγάλο στόχο της παραμονής στην κατηγορία με ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η ομάδα του Γιάννη Αποστολόπουλου δεν τα παράτησε ποτέ διεκδικώντας από το κάθε παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούσε με τον Μαντινειακό  ακόμα και στις ήττες του να αποτελεί μία ομάδα που πουλά πολύ ακριβά το τομάρι της στον αντίπαλο φεύγοντας με αποτελέσμα από δύσκολες έδρες ενώ είναι και μία από τις ομάδες που σταμάτησε το φετινό Λεωνίδιο με το 0-0 της Κάρτσοβας στην πρεμιέρα του Β' γυρου.

Και μιας αναφερθήκαμε στις ήττες ο Μαντινειακός μετράει ήδη έναν ολόκληρο γύρο αήττητος με τελευταία φορά που έφυγε χωρίς βαθμούς η βαθμό από το γήπεδο να είναι την 8η αγωνιστική στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας με σκορ 0-1 από τον Ορχομενό στις 26 Νοεμβρίου 2016 με τις δύο ομάδες να κοντράρονται αυτή την φορά στο Λεβίδι για τον δεύτερο γύρο και την 19η αγωνιστική στις 4 Μαρτίου.

Τρεις περίπου μήνες και ένας γύρος ακριβός μακριά από τις ήττες για τον Μαντινειακό που ως επιβεβαίωση των όλων παραπάνω είναι και το γεγονός ότι έχει τις λιγότερες ήττες μετά το Λεωνίδιο από όλες τις άλλες ομάδες της κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα 4. Από το Λεωνίδιο την πρώτη αγωνιστική στην Νότια Κυνουρία με 3-0, από το Κορακοβούνι στον Άγιο Ανδρέα την τέταρτη αγωνιστική με 1-0, από τις Βρασιές με 0-1 στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας την έβδομη αγωνιστική και από τον Ορχομενό την όγδοη αγωνιστική με το ίδιο σκορ.

Επίσης ο Μαντινειακός είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα 7 σε 18 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 28 βαθμούς συνολικά και με απόλυτη ισορροπία σε αριθμούς (30 γκολ υπέρ-20 κατά με 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες) που τον καθιστούν ως μία από τις πιο σταθερές ομάδες της Α' Αρκαδίας.

Αήττητος για δέκα συνεχόμενα παιχνίδια λοιπόν ο Μαντινειακός η αλλιώς έναν ολόκληρο γύρο με απολογισμό 6 ισοπαλίες και 3 νίκες ενώ υπάρχει και το άνευ αγώνα με τον Παγγορτυνιακό που πήρε τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά το αήττητο σερί του Μαντινειακού

9η αγωνιστική Τεγέα-Μαντινειακός 2-2

10η αγωνιστική Μαντινειακός-Απόλλων Τυρού 4-2

11η αγωνιστική Πανθυρεατικός-Μαντινειακός 1-1

12η αγωνιστική Μαντινειακός-Λεωνίδιο 0-0

13η αγωνιστική Μαντινειακός-Πανιώνιος 2-2

14η αγωνιστική Ολυμπιακός-Μαντινειακός 1-1

15η αγωνιστική Μαντινειακός-Κορακοβούνι 3-0

16η αγωνιστική Παγγορτυνιακός-Μαντινειακός 0-3 α.α. *

17η αγωνιστική Μαντινειακός-ΑΕΚ Τρίπολης 2-1

18η αγωνιστική Βρασιές-Μαντινειακός 1-1

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.