Ένα γκολ και μία ασίστ σε δώδεκα λεπτά ο Τασσόπουλος

Ένα γκολ και μία ασίστ σε δώδεκα λεπτά ο Τασσόπουλος

Νοέμβριος 29, 2023 - 11:48
0 σχόλια

Ο Αλέξης Τασσόπουλος μπήκε στο παιχνίδι του Παναρκαδικού με τις Βρασιές στο 71ο λεπτό, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε με ένα πολύ ωραίο σουτ στο 72’ και στο 83’ έγραψε και ασίστ σερβίροντας στον Τάκη Παπαλάμπρο το πρώτο του εφετινό τέρμα.

Ο μικρός μπήκε με φόρα στην αναμέτρηση με τις Βρασιές, πέτυχε γκολ, είχε ασίστ, έβγαλε ενέργεια, είχε όρεξη και διάθεση δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει ακόμα μία αξιόπιστη επιλογή την εφετινή σεζόν στο πράσινο ρόστερ.

Το πιο βασικό όμως όλων είναι η ετοιμότητα που έδειξε καθώς ο Αλέξης Τασσόπουλος μπήκε στον αγώνα με πνευματική επάρκεια παίρνοντας πάνω του δύο στιγμές που τις αξιοποίησε με γκολ και ασίστ.

Μάλιστα, ο νεαρός βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα την εφετινή σεζόν με τον Παναρκαδικό στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας και η εμφάνιση του σκόρπισε χαμόγελα στο πράσινο «στρατόπεδο».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.