Ελλείψεις καθηγητών στο Γυμνάσιο Τυρού

Ελλείψεις καθηγητών στο Γυμνάσιο Τυρού

Οκτώβριος 03, 2022 - 10:49
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου leonidion.gr

Το ζήτημα των κενών στα σχολεία απασχολεί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα. Τα σχολεία έχουν ήδη ξεκινήσει, ο Οκτώβριος έχει μπει, αλλά κάποια σχολεία στην Αρκαδία δεν έχουν ακόμα στελεχωθεί.

Ένα από αυτά, είναι το Γυμνάσιο Τυρού, στο οποίο ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Όπως επισημαίνει το ίδιο το σχολείο στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ σε όλη τη χώρα έγιναν όμορφες εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Αθλητισμού, στο Γυμνάσιο Τυρού ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί γυμναστής, αλλά, όπως φαίνεται, από το σχολείο λείπουν και άλλες ειδικότητες εκπαιδευτικών: «Το δικό μας το σχολείο χωρίς καθηγητή φυσικής αγωγής ακόμα, και όχι μόνο, περιμένει τις προσλήψεις αναπληρωτών... Ο χρόνος κυλάει, το σχολικό έτος προχωρά, το σύστημα προσλήψεων εν εξελίξει... Ένας φαύλος κύκλος που ταλανίζει για μία ακόμη χρονιά το μικρό μας σχολείο και πολλά άλλα. Ζωές σε αναμονή ίσως ναι... Σχολεία και μαθητές σε αναμονή ΟΧΙ με τίποτα. Δεν πάει άλλο».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.