Εκτός δράσης όλον τον Ιανουάριο ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό

Εκτός δράσης όλον τον Ιανουάριο ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό

Ιανουάριος 15, 2021 - 12:18
0 σχόλια

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται εκτός δράσης για τον Παναθηναϊκό, με τον Λάζλο Μπόλονι να περιμένει με αγωνία την επιστροφή του κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει από τον επόμενο μήνα.

Η ζημιά στον "Κούρμπε" έγινε πριν την αναμέτρηση της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο παιχνίδι για το 2020 όταν ο Αρκάς αρχηγός των πράσινων δεν ενίσχυσε τις προσπάθειες της ομάδας του επειδή είχε ένα οίδημα στους προσαγωγούς, λόγω της χρόνιας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αποφάσισε να τον υποβάλει σε θεραπευτική αγωγή και θα αναγκαστεί και αναμένεται να είναι έτοιμος και να μπει ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων σε περίπου δέκα ημέρες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότ αναφορικά με το θέμα του κορωνοϊού ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι απόλυτα καλά στην υγεία του καθώς έχει ξεπεράσει τον ιό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.