Έκτακτη συνεδρίαση του ΠεΣυ για τις καταστροφές στην Αρκαδία ζητεί η Λαϊκή Συσπείρωση

Έκτακτη συνεδρίαση του ΠεΣυ για τις καταστροφές στην Αρκαδία ζητεί η Λαϊκή Συσπείρωση

Ιούνιος 27, 2016 - 12:38
0 σχόλια

Με επιστολή τους η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» ζητούν έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να αποφασίσει τα μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες από τη σφοδρή κακοκαιρία που κατέστρεψε υποδομές και καλλιέργειες στην Αρκαδία το Σάββατο 25 Ιουνίου.

Ακολουθεί το κείμενο:

Κύριε Πρόεδρε
    
Το περασμένο Σάββατο στις περιοχές Μαντινείας και Μεγαλόπολης έγιναν εκτεταμένες ζημιές από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Καλλιέργειες καταστράφηκαν, ισόγεια και υπόγεια κατοικιών, καταστημάτων και αποθηκών πλημμύρισαν, αυτοκίνητα πλημμύρισαν, έπαθαν ζημιές βασικές υποδομές (δρόμοι, γεφύρια, κλπ). Μόνο το γεγονός ότι διακόπηκε η κυκλοφορία στο βασικό εθνικό δίκτυο (νέα εθνική οδός Τρίπολη – Καλαμάτα, παλαιά εθνική οδός Τρίπολης – Άργους, εθνική οδός Τρίπολη - Άστρους) αρκεί για να καταδείξει το μέγεθος των καταστροφών.

Ως εκ τούτου ζητάμε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και σε κάθε περίπτωση πρώτο θέμα στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου να είναι: «Μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από την κακοκαιρία το Σάββατο 25 – 06 – 2016, σχέδιο υλοποίησης βασικών αντιπλημμυρικών έργων».
    
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Της Λαϊκής Συσπείρωσης
    
Γόντικας Νίκος
Γούργαρης Ευάγγελος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.