Εξελίξεις στην ΝΔ: Σκάει η "βόμβα" Μανδρώνη για τον Δήμο Τρίπολης;

Εξελίξεις στην ΝΔ: Σκάει η "βόμβα" Μανδρώνη για τον Δήμο Τρίπολης;

Αύγουστος 17, 2010 - 12:29
12 σχόλια

Εξελίξεις στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας! Σύμφωνα με πληροφορίες σκάει σήμερα η "βόμβα" του Κωνσταντίνου Μανδρώνη! Ένα νέο και "καθαρό" πρόσωπο επιλέγει η Νέα Δημοκρατία για να χτυπήσει και πάλι τον Δήμο Τρίπολης (ακολουθεί σύντομο βιογραφικό του Κ. Μανδρώνη).
Για την περιφέρεια πελοποννήσου φημολογείτε ότι ασκούντε πιέσεις στον κ. Κωνσταντόπουλο για την θέση του αντιπεριφερειάρχη. Μέσα στην ημέρα αναμένουμε τα τελικά ονόματα.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Μανδρώνης;

Κωνσταντίνος Μανδρώνης

Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας ΔΕΥΑΤ

Γεννημένος το 1967, Απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Πολυτεχνική Σχολή στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών (1992), με γνώση αγγλικών, πολύ καλή.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ

Εργασία με σύμβαση αορίστου χρόνου με τη ΔΕΥΑ τρίπολης από τον Ιούνιο του 1993 στη θέση του Τεχνικού Διεθυντή της Επιχείρησης έως και σήμερα.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων σχετικά με την διοίκηση τεχνικών έργων και διοίκηση επιχειρήσεων από το 1993 έως σήμερα.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Επίβλεψη μελετών έργων: «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Δήμου Τρίπολης» Προϋπολογισμού 100.000,00€ το έτος 1996, «Ολοκλήρωση μελετών υδραυλικών έργων δήμου Τρίπολης» Προϋπολογισμού 200.000,00€ το έτος 2000, και σε άλλες μελέτες έως σήμερα.

ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Επίβλεψη σε έργο κατασκευής νέου αγωγού σύνδεσης Τρίπολης με μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού Τρίπολης και επίβλεψη σε έργα αντικαταστάσεως δικτύων ύδρευσης Δήμου Τρίπολης από αμιαντοτσιμεντοσωλήνες

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Συμμετοχή σε επιτροπές δημοπρασιών για τα εξής έργα «Κατασκευή υδραγωγείου από Γεωτρήσεις Σάγκα», «Κατασκευή Αποχετευτικών δικτύων Δήμου Τρίπολης» «Αναβάθμιση Βιολογικού Καθαρισμού» και σε άλλα έργα.

Πηγή: http://www.deyatrip.gr/node/40

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

όχι άλλους Δημόσιου Υπαλλήλους - κομματάρχες βαρεθήκαμε...

Θα μας πεις ρε φίλε ότι τον ήξερες; Τι βαρέθηκες; κάποιον που δεν έχεις δει; Ακόμα δεν το είδαμε γιάννη το βαφτίσαμε; Μάλλον θες και άλλους Γιατρούς εσύ!

Δημόσιου Υπαλλήλους (μόλις 750.000 στην ελλάδα!), Κομματάρχες (λιγότεροι από 15 στην ελλάδα);; εκτός τόπου και χρόνου το σχόλιο!

Για μένα αρκεί να είναι νέο πρόσωπο ... όχι πάλι τα ίδια

Η καλύτερη λύση...Σμυρνιώτης δήμαρχος και αντιδήμαρχοι Λαμπρόπουλος και Μανδρώνης ! ίσως η καλύτερη σύνθεση για να αλλάξει αυτή η πόλη...

Καλή η λύση αυτή με τον Σμηρνιώτη μπροστά... Εμένα με νοιάζει που είναι 2 αξιόλογα άτομα όποιος και να είναι ο υποψήφιος! Μόνο με το άκουσμα του Δημοσθένη... έτρεμα στην αρχή!

Ο Μανδρώνης αυτή τη στιγμή είναι ίσως η μονάδικη αξιόπιστη λύση τον Δήμο της Τρίπολης. Η πολιτική του διαδρομή χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και συνέπεια. Ειναι νέος, τεχνοκράτης, μετριοπαθής, πολυσθλλεκτικός και υποσχόμενος. Το ονομά του δεν έχει αναμειχθεί σε κανένα αρνητικό γεγονός, δεν έχει υπονομεύσει ποτέ την παράταξή του ούτε ζημίωσε τον χώρο του για να οφεληθεί ο ίδιος

Ο ΜΑΝΔΡΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ

Η πολιτική εμπειρία της πόλης από Σμυρνιώτη - Λαμπρόπουλο και Σωτηρόπουλο ήταν οδυνηρή και αρκετή για όλους.

H MEGALH BOMBA THA SKASEI STHN PERIFEREIA!!!!! DEN THA 3ANAPEI KANEIS THN ND SYNTHRHTIKH!

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

Συμφωνώ με τον filip για αυτά που λέει για τον Μανδρώνη. Στη περίοδο που περνάει η Νέα Δημοκρατία με την αμφισβήτηση, την ρετσινιά των σκανδάλων και της πενταετίας του Καραμανλή... χρειάζεται πλήρης ανανέωση με πρόσωπα όπως ο Μανδρώνης. Νέος, τεχνοκράτης, μετριοπαθής, πολυσυλλεκτικός και υποσχόμενος και θα προσθέσω το "καθαρός" για το κόμμα. Σμυρνιώτης, Λαμπρόπουλος έχουν κάνει την ανταρσία τους και ο μην μιλάμε καν για τον Σωτηρόπουλο. Οπότε σε αυτή την περίοδο ο Μανδρώνης είναι η καλύτερη λύση.