Έκοψαν την πίτα τους τα μέλη του Γορτυνιακού Συνδέσμου Πατρών (pics)

Έκοψαν την πίτα τους τα μέλη του Γορτυνιακού Συνδέσμου Πατρών (pics)

Φεβρουάριος 26, 2024 - 17:50
0 σχόλια

Στην ζεστή και φιλόξενη αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ι. Ν. Παντοκράτορα τα μέλη του Γορτυνιακού Συνδέσμου Πατρών έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίττα τους και αντάλλαξαν ευχές για την Νέα Χρονιά.

Την πίττα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Περικλής Ρίπισης , προϊστάμενος  του ΙΝ Παντοκράτορα , ο οποίος μετέφερε στους παρισταμένους τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κκ Χρυσοστόμου για μια ευλογημένη και  καρποφόρα χρονιά.

Στην σύντομη προσλαλιά της η Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Γωγώ Καραλή τόνισε πως ξεκινά μια νέα περίοδος μετά την πανδημία των προηγουμένων χρόνων που διατάραξε την πορεία του Συνδέσμου και απομάκρυνε τα μέλη του, καθώς έπρεπε να διαφυλάξουν την υγεία τους.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου , όπου και θα παρουσιαστούν οι δράσεις που ετοιμάζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ευχές απηύθυναν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , αλλά και από τους παρισταμένους οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάχη Σιώρρου, Θάνος Δούρος, ο διαμερισματικός σύμβουλος κεντρικού τομέα Παναγιώτης Χρονόπουλος ,ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Αχαϊας Παναγιώτης Καρασπήλιος, ο Νίκος Αντωνόπουλος εκ μέρους της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, οι διατελέσαντες Πρόεδροι του Συνδέσμου Γιώργος Κακούρης και Θεόδωρος Δούρος ,  η κα Δρίβα εκ μέρους του Πανκαλαβρυτινού Συλλόγου, ο Βασίλης Ψυχογιός Πρόεδρος του Αχαϊκού Εργαστηρίου  και άλλοι.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.