Εκλογοαπολογιστική συνέλευση για τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση για τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης

Δεκέμβριος 27, 2014 - 16:21
0 σχόλια

Εν όψει της πρωτοχρονιάς, ως συνήθως, τα τυπικά λόγια επιστρατεύονται για να κηρύξουν την ανέξοδη αισιοδοξία τους. Κατόπιν τούτου, ευτυχίες παρελαύνουν εν πλήρει εξαρτύσει, τα προβλήματα γίνονται άφαντα χωρίς κανένα να ‘χει λυθεί, ακόμα κι η ρυτίδα ενός επιπλέον χρόνου δεν πρόκειται να χαραχτεί εν όσω διαρκεί των ευχών η ευωχία.
Μια κι η αρχή τού νέου χρόνου, λοιπόν, μας δίνει την ευκαιρία τής επικοινωνίας, είπαμε να μην την ξοδέψουμε σε λόγια τριμμένα από την πολλή χρήση. Και διαλέξαμε δυο κουβέντες από την ομιλία τού Γιώργου Σεφέρη, όταν πήρε το Νόμπελ, μπας και μας προσφέρουν τον πλούτο μιας δεύτερης σκέψης, εξαιρετικά επίκαιρης:

Σ’ αυτό τον κόσμο, που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει ν’ αναζητήσουμε τον άνθρωπο, όπου και να βρίσκεται. Όταν, στο δρόμο της Θήβας, ο Οιδίπους συνάντησε τη Σφίγγα, κι αυτή του έθεσε το αίνιγμά της, η απόκρισή του ήταν: ο άνθρωπος. Τούτη η απλή λέξη χάλασε το τέρας. Έχουμε πολλά τέρατα να καταστρέψουμε. Ας συλλογιστούμε την απόκριση του Οιδίποδα.

Τρίπολη 27-12-2014 Το Δ.Σ. της Θ.Ο.Τ.

Μόνο για τα μέλη τού Συλλόγου: Η εκλογοαπολογιστική μας συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα εντευκτήριά μας την Κυριακή 4 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ..
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, προκειμένου να χαράξουμε όλοι μαζί την πορεία τής Ομάδα μας κατά την προσεχή τριετία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.