Έκλεισαν οι λακκούβες στην είσοδο Χωρεμίου (pics)

Έκλεισαν οι λακκούβες στην είσοδο Χωρεμίου (pics)

Σεπτέμβριος 12, 2018 - 14:07
0 σχόλια

Διήμερο εορτασμού της  Αγίας Θεοδώρα στο Βάστα  και χιλιάδες πιστοί επισκέφθηκαν και αυτές τις ημέρες το πασίγνωστο πλέον εκκλησάκι.

Για πρώτη φορά φέτος μετά από πολλά χρόνια ( πρέπει να έχουν περάσει 2 δήμαρχοι και 3-4  θητείες) οι επισκέπτες βρήκαν την κλειστή την πιο παλιά λακκούβα της περιοχής μας. Για την ακρίβεια το ζευγάρι με τις 2 λακκούβες που ήταν οι μεγαλύτερες, οι πιο παλιές, οι πιο επικίνδυνες και βρίσκονται στην είσοδο του χωριού Χωρέμη. Σε αυτό το σημείο πάνω από 10 χρόνια τώρα έχουν πάθει ζημιά αμέτρητοι οδηγοί, έχουν γίνει ατυχήματα αλλά ποτέ δεν κατέστη δυνατόν να γίνει μια σωστή αποκατάσταση. Για τις συγκεκριμένες λακκούβες έχουν γίνει αναφορές αρκετές φορές στην σελίδα μας, επίσης πολλές φορές στην εφημερίδα Νέα της Μεγαλόπολης αλλά και από πολλούς πολίτες.

Εδώ και επίσης πολύ καιρό  οι 2 λακκούβες έκλειναν με ποταμίσιο χώμα και χαλίκι το οποίο δημιουργούσε επιπλέον προβλήματα στους οδηγούς, οι τρύπες άνοιγαν αμέσως και η συγκεκριμένη στροφή είχε γίνει παγίδα. Κυριολεκτικά αυτές τις 2 λακκούβες δεν μπορούσε κανείς να τις αποφύγει!

Η Αγία Θεοδώρα λοιπόν έκανε τελικά το θαύμα της και αφού κανένας δεν μπόρεσε, να κλείσει τόσα χρόνια αυτές τις 2 λακκούβες, έπρεπε ένας εργολάβος και ένας καινούργιος δημοτικός σύμβουλος να αναλάβουν πρωτοβουλία και να κάνουν ότι όλοι οι άλλοι δεν έκαναν.

Ο Γιάννης Χλιός και ο εργολάβος Κρατημένος Νίκος, που αυτό το διάστημα κλείνουν λακκούβες στην Μεγαλόπολη, από τα περισσεύματα πίσσας που έμειναν στο τέλος της ημέρας, επειδή γνώριζαν το πρόβλημα, χθες Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου μόλις τελείωσαν την εργασία στην πόλη, πήγαν από μόνοι τους στο επίμαχο σημείο και έκαναν την αποκατάσταση του δρόμου, εκεί που λόγω της εορτής είχαν ήδη ξεκινήσει να περνάνε οι χιλιάδες επισκέπτες που πήγαιναν για τον εσπερινό στην Αγία Θεοδώρα. Καθάρισαν επίσης όλο το οδόστρωμα γύρω-γύρω από τα επικίνδυνα χώματα και χαλίκια.

Περνώντας τυχαία από το σημείο , είδα την πίσσα και δεν πίστευα στα μάτια μου. όπως επίσης δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν έμαθα και πως έγινε η αποκατάσταση.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Αλεβίζος Παναγιώτης

Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.