Έκκληση για εντοπισμό σκύλου με μερική παράλυση στη Βυτίνα

Έκκληση για εντοπισμό σκύλου με μερική παράλυση στη Βυτίνα

Ιανουάριος 30, 2020 - 09:21
0 σχόλια

Έκκληση για τον εντοπισμό σκύλου με μερική παράλυση στη Βυτίνα, κάνει μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης  η κυρία Ίρις Πανηγύρι.

"Σήμερα με ενημέρωσε μια φίλη η οποία βρέθηκε εν μέσω της εκδρομής της αντιμέτωπη με ένα λυπηρό περιστατικό.

Στο κέντρο της Βυτίνας περιφέρεται ένα σκυλάκι με μερική παράλυση στα πίσω πόδια.
Ενδεχομένως αποτέλεσμα αυτοκινητιστικού, όμως το γεγονός του ότι σέρνει τα πίσω ποδαράκια του μπορεί να κρύβει πολύ περισσότερους κίνδυνους για την υγεία του.

Δεν είναι υποσιτισμένο και είναι φιλικό με τους ανθρώπους συμπερασματικά υποθέτουμε πως κάποιος πρέπει να το φροντίζει.
Αυτό που χρειάζομαι είναι αν κάποιος από εσάς μπορεί να βοηθήσει με κάποιον τρόπο (να φωτογραφίσει/βιντεοσκοπήσει το ζώο για να έχουμε μια εικόνα, να μας φέρει σε επικοινωνία με το άτομο που το φροντίζει μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο) μιας κι εγώ βρίσκομαι χλμ μακριά.

Η φίλη μου κι εγώ είμαστε διατεθειμένες να βοηθήσουμε για τη βελτίωση της διαβίωσης του ζώου και την ιατρική περίθαλψη του.

Παρακαλώ πολύ οποίος μπορεί να βοηθήσει με τον οποιαδήποτε τρόπο ας κάνει ένα κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω inbox.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.