Εκκίνηση από την Τρίπολη για τον « 3ο Δρόμο των Αθανάτων» (pics,vid)

Εκκίνηση από την Τρίπολη για τον « 3ο Δρόμο των Αθανάτων» (pics,vid)

Οκτώβριος 28, 2017 - 15:45
0 σχόλια

Η εκκίνηση του «3ου Δρόμου» των Αθανάτων» δόθηκε από την Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη λίγα λεπτά μετά το τέλος της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου κάτω από το άγαλμα του αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Περίπου 100 συμμετέχοντες ξεκίνησαν από την Τρίπολη για να διανύσουν μια απόσταση περίπου 140 χιλιομέτρων με τερματισμό την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας την Κυριακή 29 Οκτωβρίου περνώντας παράλληλα από τον Νομό Λακωνίας μέσω Σπάρτης και Μυστρά.

 Ο αγώνας «Δρόμος των Αθανάτων» συνδυάζει την άθληση με την ιστορικότητα τριών νομών καθώς οι αθλητές ξεκινούν από το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη, περνούν από το άγαλμα του Λεωνίδα στην Σπάρτη, ακολουθεί ο Μυστράς και καταλήγει στην Καλαμάτα στο άγαλμα ηρώων και στο άγαλμα του Παπαφλέσσα.

Στους αθλητές λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα ευχήθηκαν καλή επιτυχία ο Αντιπεριφέρειάρχης Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας εκ μέρους της Περιφέρειας και ο Αντιδήμαρχος Τρίπόλης κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου εκ μέρους του Δήμου Τρίπολης.

Επίσης στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr μίλησαν ο εκ των διοργανωτών του «Δρόμου των Αθανάτων» κ. Παύλος Χωρανίτης αλλά και αθλητές που λαμβάνουν μέρος σε αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο αγώνα.

Video: 

Arcadia Portal.gr Η εκκίνηση του«Δρόμου» των Αθανάτων»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.