Εκδήλωση της Χορωδίας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Εκδήλωση της Χορωδίας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Δεκέμβριος 15, 2021 - 15:45
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση σας προσκαλούν στην εκδήλωση της Χορωδίας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:30, στη Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στησυμπλήρωσητων 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Ν.Κ.

 Ντουζένης Χριστόφορος

Επισήμανση: Ύστερα από την υπ΄ αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 77146 απόφαση (ΦΕΚ 5816/Β’/11-12-2021) στον χώρο της Φάμπρικας μπορούν να εισέλθουν μόνοόσοι επιδείξουνπιστοποιητικό εμβολιασμού  ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου τριμήνου και της ταυτότητάς τους για έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών δύνανται να προσκομίσουν δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) το οποίο έχει διενεργηθεί έως και είκοσι τέσσερις ώρες πριν την εκδήλωση και θα έχει δηλωθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όσους δεν συμμετέχουν στη σκηνή του θεάματος.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.