Επικαιρότητα

Latest

Μία σύλληψη για εισαγωγή παράνομων γεωργικών φαρμάκων

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος συνελήφθη πρωινές ώρες την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, σε μεθοριακό σταθμό στη Βόρεια Ελλάδα, 63χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδ

Περισσότερα

Στο 10,8% η ανεργία τον Απρίλιο φέτος, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ

Στο 10,8% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Απρίλιο εφέτος, έναντι του αναθεωρημένου προς τα κάτω 11,5% τον Απρίλιο 2023 και του αναθεωρημένου προς τα άνω 10,8% τον Μάρτιο 2024.

Περισσότερα

Πελοπόννησος: Έρχεται καύσωνας με 39άρια διάρκειας μιας εβδομάδας

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται θερμοκρασίες ως και 39 βαθμούς Κελσίου, και στην Πελοπόννησο.

Περισσότερα

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για Voucher στου παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Εντός Ιουνίου, με πιθανότερη ημερομηνία το δεύτερο 15νθήμερο Ιουνίου, θα δημοσιευθεί η πρόκληση από την ΕΤΑΑ για την υποβολή αιτήσεων για τα voucher των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών της ΕΕΤΑΑ για την περίοδο 2024-2025.

Περισσότερα

Κ. Τζιούμης: Καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές - Είμαστε δίπλα στους νέους

Ξεκινούν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις,   που από πολλούς θεωρούνται εξετάσεις βίου, οι   οποίες ανοίγουν πύλες και προοπτικές.

Περισσότερα

Γ. Τρουπής: Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές

Η έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων αποτελεί ένα ορόσημο για μαθήτριες και μαθητές σε μια κρίσιμη περίοδο στη ζωή τους.

Περισσότερα

Τα συγχαρητήρια του Αστέρα στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Olympiacos FC για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League. Η επιτυχία σας αντανακλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Περισσότερα

Υπάρχει το ενδεχόμενο των 8,5 Ρίχτερ στην Ελλάδα, λέει ο καθηγητής Συνολάκης

Υπαρκτή είναι η πιθανότητα να συμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον ένας μεγάλος σεισμός στο ελληνικό τόξο, ανέφερε ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών και Ακαδημαϊκός, Κώστας Συνολάκης.

Περισσότερα

Αργολίδα: Σύλληψη 30χρονου για κατοχή ηρωίνης

Συνελήφθη, χθες (29.5.2024) το βράδυ, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -5,2- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Περισσότερα

Τρίπολη: «Με το δεξί» η πρεμιέρα των Πανελλαδικών για τους μαθητές των ΕΠΑΛ (vid)

Άρχισαν σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 με το μάθημα των Νέων Ελληνικών για τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων, ενώ αύριο θα πάρουν τη σκυτάλη οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων στις 31 Μαΐου.

Περισσότερα

Η ΓΣΕΕ για την άδεια άσκησης εκλογικού δικαιώματος

H ΓΣΕΕ με το  Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα  για τη χορήγηση ειδικής άδειας απουσίας με αποδοχές με σκοπό την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Περισσότερα

Ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις Παρίσι - Καλαμάτα από την Air France

Απευθείας πτήσεις από το Παρίσι στην Καλαμάτα ξεκινά τον Ιούλιο η Air France για το φετινό καλοκαίρι, κι όλα δείχνουν υψηλό ενδιαφέρον των Γάλλων ταξιδιωτών για τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο.

Περισσότερα

Δημ. Βόσνος: Οι Φροντιστές θα είναι διαρκώς δίπλα σας! Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές μας!

Σήμερα, χιλιάδες μαθητές μας, διεκδικούν την αφετηρία που θα τους οδηγήσει, με καλύτερους όρους, στην πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Περισσότερα

«Και το αίμα στα χέρια της αγοράς - Κοινωνική οπισθοδρόμηση και απειλή για τη Δημόσια Υγεία»

Το προσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για τη δυνατότητα συλλογής και επεξεργασίας πλάσματος από τον ιδιωτικό τομέα που αποκάλυψαν πρόσφατα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία».

Περισσότερα

Καμπύλης: Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

Ευχές του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη στους μαθητές και μαθήτριες των Επαγγελματικών και Γενικών Λυκείων που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Περισσότερα

Σελίδες