Έκαψαν την Ελληνική σημαία στο Ναύπλιο

Έκαψαν την Ελληνική σημαία στο Ναύπλιο

Αύγουστος 05, 2015 - 10:31
0 σχόλια

Από το ArgolidaPortal.gr

Συνελήφθησαν σήμερα 4.8.2015 πρώτες πρωινές ώρες στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ένας άνδρας από την Αργολίδα, μια γυναίκα από τη Ρόδο, δύο από την Αλβανία και ένας Πολωνός.

Λίγο νωρίτερα, είχαν κατεβάσει από ιστό Ελληνική σημαία και την έκαψαν. Ακολούθησε η σύλληψή τους  για προσβολή συμβόλων του Ελληνικού Κράτους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Στους δύο Έλληνες επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, ενώ οι τρεις αλλοδαποί τιμωρήθηκαν με 12 μήνες φυλάκιση λόγω ηλικίας, καθώς είναι κάτω των 23 ετών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν, σήμερα (4.8.2015) πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο (2) ημεδαποί, ένας 21χρονος και μία 19χρονη, καθώς και τρείς (3) αλλοδαποί, δύο 21χρονοι υπήκοοι Αλβανίας και ένας 22χρονος υπήκοος Πολωνίας, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από ιστό Ελληνική σημαία και την έκαψαν.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.