Ειδεχθές έγκλημα με θύμα την ΕΛΛΑΔΑ - Το ΠΑΣΟΚ "γιορτάζει" τα 2 χρόνια εξουσίας σαν χούντα με αρχηγό την Τρόικα!

Ειδεχθές έγκλημα με θύμα την ΕΛΛΑΔΑ - Το ΠΑΣΟΚ "γιορτάζει" τα 2 χρόνια εξουσίας σαν χούντα με αρχηγό την Τρόικα!

Οκτώβριος 04, 2011 - 11:23
25 σχόλια

Της Γιούλης Παπαδοπούλου.

Η αλλόφρονη κατάσταση που επικρατεί στην κυβέρνηση, στην προσπάθειά της να επιδείξει αποτελεσματικότητα στις εντολές των ΄΄νταβατζήδων΄΄ που διαφεντεύουν τις ζωές μας, δηλαδή της Τρόικας, ξεφεύγει από τα όρια αντοχής του λαού, κάθε μέρα και περισσότερο.

Σαν μια χορωδία παραφώνων και άμουσων, οι υπουργοί παραληρούν, ο πρωθυπουργός παίζει αδέξιο κρυφτό με τον λαό και την δημοσιότητα και οι εξαγγελίες των εγκληματικών περικοπών, φόρων, απολύσεων και πείνας, έρχονται σαν απανωτά δελτία τύπου, από κοσμικές εκδηλώσεις.

Έχουν χάσει εντελώς τον προσανατολισμό τους σαν κυβέρνηση, έχουν παρανοήσει παντελώς τους ρόλους και τις υποχρεώσεις τους, έχουν ΕΠΙΟΡΚΗΣΕΙ σε κάθε λέξη του όρκου που έδωσαν στο κοινοβούλιο, όταν εξελέγησαν ως κυβέρνηση.

Έχουν ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ κάθε άρθρο του Συντάγματος της χώρας, αδιαφορώντας ότι υπηρετούν τον Ελληνικό λαό και  υπακούοντας μόνον στους όρους που βάζουν ξένοι δημόσιοι υπάλληλοι, που μας κατέπλευσαν σαν παρατηρητές δήθεν, αλλά που έχει η ίδια η κυβέρνηση, αναγάγει τον ρόλο τους, σε ρόλο επιθεωρητή και αδέκαστου τιμωρού.

Είχαν το θράσσος να τους αφήσουν να πάνε έως την Ευελπίδων! Κι όταν οι συνδικαλιστές του Δικαστικού Σώματος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αντέδρασε έντονα, το γύρισαν στα παρατράγουδα. Μας είπαν χωρίς ντροπή, ότι η Τρόικα πήγε στη Δικαιοσύνη... για να ενημερωθεί για την αποτελεσματικότητα του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής... μηνύσεων.....

Η ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειρισθεί την παρούσα δύσκολη κατάσταση της χώρας, δεν δείχνει να πτοεί ΚΑΝΕΝΑΝ από τους υπουργούς, ούτε και τον κ. Παπανδρέου.

Με πιπίλα καθημερινή την τρομολαγνεία της Τρόικας, ο κ. Βενιζέλος μας ατενίζει με απειλιτικό μάτι κάθε μέρα μέσα από το γυαλί και με τη γνωστή -και καθόλου δημακρατική- χειρονομία, του τεντωμένου δείκτη της δεξιάς, μας δίνει να ...καταλάβουμε, το μέγεθος της επικείμενης οικονομικής απειλής... ΄΄αν δεν συμμορφωθούμε προς τας υποδείξεις..΄΄

Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ για 2 χρόνια. Σήμερα έχουν γενέθλια!! Και φαντάζομαι πως θα ευχηθούν στις μεγαλοαστικές τους συνάξεις, τις οπωσδήποτε κρυφές από τον λοιμοκτονούντα λαό, να έχουν κι άλλο μέλλον στην εξουσία.

Πάντως ο κόσμος είναι στους δρόμους εδώ και μέρες. Ένας υφέρπων γενικός ξεσηκωμός διοργανώνεται και προφυλάσσεται από τα πυρά που στήνονται σε κάθε ομαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.  Τώρα έχουν αντιδράσει έντονα ακόμα και οι ένστολοι γιατί δεν μένουν απέξω από το σχέδιο εξόντωσης.

Ο συνολικός απολογισμός του έργου της κυβέρνησης εως σήμερα... που έχουν τα γενέθλιά τους, είναι ένα ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ με θύμα την ΕΛΛΑΔΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Στα πεπραγμένα τους μπορούν να προσμετρηθούν, μόνο αδίστακτα μέτρα που μόνο χούντα θα μπορούσε να επιβάλλει με τέτοιο ξεδιάντροπο τρόπο. Αγνοώντας δηλαδή το Σύνταγμα της χώρας, καταπατώντας σωρηδόν τα άρθρα του (33,40 κ.α.), καταστρατηγώντας κεκτημένα με αιματηρούς αγώνες δικαιώματα των εργαζομένων, επιβάλλοντας ανέχεια και φτώχεια στα γηρατειά, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ τους δεδουλευμένους κόπους ολόκληρης ζωής των υπαλλήλων, με το άδειασμα των ταμείων και την εξαφάνιση των επιδομάτων, των επικουρικών συντάξεων και του εφάπαξ...

Στις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ τους που χρήζουν άμεσης παρέμβασης του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, (αλήθεια πότε κουφάθηκε η Δικαιοσύνη; γιατί τυφλή ήταν πάντα ) εντάσσονται -όπως καταγγέλλεται από έγκριτους Νομικούς και Συνταγματολόγους- οι καταιγιστικοί φόροι σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, ακόμα και στους άνεργους, οι έκτακτες εισφορές για εισόδημα και ακίνητα, ακόμα και σε υπερήλικες, ανήμπορους, ανάπηρους, φτωχούς.

Η φορολόγηση ακόμα και του μισθού, που ευρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας και η επιβολή περικοπών του, για χρέη προς το Δημόσιο. Αλήθεια πως μπορεί να ζήσει με 300 ευρώ το μήνα και να πληρώσει λογαριασμούς και φόρους ένας άνθρωπος σήμερα; Ποιός από αυτούς που στέλνουν τον κόσμο στα τρελάδικα με τις ασυδοσίες τους, δοκίμασε να το κάνει, να δει αν είναι πραγματοποιήσιμο;

Πως μπορεί να βγαίνει ο κ. Πάγκαλος, με τα 58 ιδιόκτητα ακίνητα και να μιλάει για προσωποκράτηση, ΄΄αν δεν έχει κάποιος να πληρώσει΄΄.

Μια κυβέρνηση τυχάρπαστων αποδεικνύεται τελικά η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μοναδικό τους μέλημα, έχουν να διατηρήσουν τις καλές τους σχέσεις με τους εταίρους, ν΄ ανοίξουν δρόμους κατά Ευρώπη μεριά για συζύγους και τέκνα, τώρα που έχουν τη δύναμη και να εξασφαλίσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο απυρόβλητο των φοροκαταιγίδων.

Άσε τον Έλληνα στη φτώχεια του. Οι μεγαλοκαρχαρίες που έχουν βάλει χέρι σε όλο τον φυσικό πλούτο της χώρας να είναι καλά, με τις ΄΄νόμιμες΄΄ μίζες που έχουν πληρώσει εντός ή εκτός Ελλάδας. Τα παιδιά της κυβέρνησης, είναι όλα τακτοποιημένα. Το καλοκαιράκι τους πέρασε στην Ψαρού και στην Ελούντα, στα in Κυκλαδονήσια και στας Ευρώπας. Ο κόσμος που μετράει τα ευρώ, να δει αν μπορεί να πιεί έναν καφέ κι αν του φτάνουν για το ψωμί της ημέρας του, ούτε από απόσταση δεν κατάφερε να δει τη θάλασσα, στην πλειονότητά του.

Η ανοχή του κόσμου έχει εξαντληθεί. Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες, έχουμε καθημερινά 2 αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών, από απελπισία, λόγω της οικονομικής κρίσης. Η κυβερνητική ΄΄απάντηση΄΄ στην τραγικότητα αυτή,. ήταν η ανακοίνωση του κ. Λοβέρδου για την σύσταση Γραμμής στήριξης μέσω ενός τετραψήφιου αριθμού, όσων παρουσιάζουν συμπτώματα κατάθλιψης και τάσεις αυτοκτονίας!!! Είχε το θράσσος δε να δηλώσει...πως όλοι όσοι τηλεφωνούν, θα παρακολουθούνται και από την αστυνομία, ώστε να εντοπίζεται το στίγμα τους... και (άκουσον άκουσον) όταν είναι στο παρά πέντε ν΄ αυτοκτονήσουν, θα επεμβαίνει η αστυνομία να τους προλάβει.

Και δεν τον μάζεψε ΚΑΝΕΝΑΣ εισαγγελέας και δεν τον έκραξε καμμία αντιπολίτευση.

Έ χουν τρομοκρατήσει τον κόσμο σε τέτοιο βαθμό, που ο πανικός της επερχόμενης κατάρρευσης είναι ισχυρότερος πάσης αντίδρασης και σκέψης. Με ένα μαύρο πέπλο για ορίζοντα, έχασαν οι πολίτες και την παραμικρή τους ελπίδα στο όνειρο και το αύριο. Κι έτσι πορεύονται καβαλάρηδες όλοι τους και παραβιάζουν ανοιχτές πύλες.

Οι καταγγελίες επισήμως Πανεπιστημιακών του χώρου της Νομικής, για ΠΑΡΑΝΟΜΗ παραμονή της Τρόικας στη χώρα, περνούν απαρατήρητες από τους αρμόδιους εισαγγελείς.

Η φωνή του μοναδικού χαρισματικού και ταπεινού Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου που καλεί τον λαό σε ΄΄γενικό ξεσηκωμό΄΄ και δηλώνει ευθαρσώς στην πρόσφατη εγκύκλιό του ΄΄ως εδώ. Δεν μπορούμε άλλο. Βρείτε άλλες λύσεις...΄΄ πέρασε στα ψιλά και ασχολίαστα...

Η μέθοδος εξόντωσης της χώρας και όλων μας από τους συνεργάτες του παγκόσμιου δημοπράτη κ. Σόρος και μελών της περιβόητης Λέσχης Μπίντελμπέργκ, έχει επιφέρει το επιθυμητό τους αποτέλεσμα.

Αρκετά καθήσαμε παρατηρητές της εκτέλεσης της ζωής μας και των ονείρων μας. Αρκετά ανεχθήκαμε την εξαθλίωση, από άθλιους προδότες των Ελληνικών αξιών, της Ελευθερίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας.

Αρκετά περιμέναμε και τους αντίθετους ιδεολογικά, με την κυβέρνηση, να πράξουν τα αυτονόητα.

Τις ευθύνες μας καθένας απέναντι στον εαυτό του, στα παιδιά του και σε όλα όσα με κόπο και μόχθο δημιούργησε, θα τις πάρει στα χέρια του. Αλλιώς πάμε χαμένοι.

Το τέλειο έγκλημα κατά της χώρας έχει διαπραχθεί. Πριν βγει και η τελευταία πνοή του θύματος που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να δώσουμε όλοι μας το ΄΄φιλί της ζωής΄΄  Που μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό, αν γίνει σκαμπίλι στους φονιάδες.

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

25 Σχόλια

Πω πω πίκρα...

Δεν εγκλιμάτισαν για πρώτη φορά, κατ συρροή το κάνουν από το 1983. Αλλά δεν λες αλήθεια, αυτοί που κυβερνούν είναι οι ίδιοι με αυτούς που ψηφίσαμε. Αυτοί που μας δανείζουν δεν είναι αυτοί που μας τα έδωσαν , είναι αυτοί που τους τα ζητήσαμε. Το έγκλημα να το χρεώσεις σε αυτούς που αριστροφογυριζουν κλέβοντας γιαγιάδες , παιδιά , όνειρα και έθνος. Το Κόκκινο που ξεθώριασε και έγινε Πράσινο και τώρα θέλει να γίνει Κίτρινο, σαν να μην έκαναν λάθος σαν αν μην έφταιξαν ποτέ. Νομοτελειακά ,Θα κυβερνήσουμε ξανά εμείς οι μύγες από τα παλιά. Καλό σας ταξίδι

<p> Geo δεν ανέφερα πουθενά πως αυτοί που μας κυβερνούν ή μας κυβέρνησαν ,δεν ήσαν δικές μας επιλογές και δεν προήλθαν από τις δικές μας ψήφους. Ούτε ανέφερα, γιατί δεν το πιστεύω, πως κάποιοι μας δάνεισαν χωρίς τη δική μας επαιτεία. Δεν κατάλαβα από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα και προς αποφυγή παρερμηνειών, έρχεται η απάντησή μου.</p> <p> Το αποτέλεσμα των δικών μας πράξεων ή μάλλον ψήφων, των δικών μας ΄΄ονείρων΄΄ μέσω των ρουσφετιών και άλλα πολλά τέτοια, είναι που πληρώνουμε τώρα όλοι. Και όσοι εξέθρεψαν τέτοιες πρακτικές και όσοι τις πίστεψαν, αλλά επίσης και όλοι όσοι τις πολέμησαν ... αλλά τις λούστηκαν, για τον λόγο ότι δεν ήσαν η πλειοψηφία.</p> <p> Τώρα θα δούμε πως θα απαλλαγούμε από μια πολιτική που έχει τελειώσει ο χρόνος ζωής της και πως θα καταφέρουμε να βρούμε ατραπό διαφυγής από τα αδιέξοδά της.</p> <p> Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει όλοι να στρατευθούμε, ενάντια σε όποιον και ό,τι επιχειρήσει να ποδηγετήσει τον λαό, αυτές τις δύσκολες ώρες, τάζοντάς του ξανά λαγούς με πετραχήλια. Οι οραματιστές της συνέχειας της εξουσίας, ήδη τρίβουν τα χέρια τους, φτιάχνουν γκάλοπ και κοινωνικές έρευνες, ράβουν κουστούμια και ονειρεύονται έδρανα. Εμείς πρέπει να διαλέξουμε, αν θα τους δώσουμε την ευκαιρία να μονοπωλήσουν την εξέλιξη της κατρακύλας μας ή αν θα τους βάλουμε φρένο.</p> <p> Ευχαριστώ.</p> <p> Γιούλη Παπαδοπούλου.</p>

Χούντα στη χειρότερή της έκδοση κ. Παπαδοπούλου. Πολύ σωστά. Ο Μπένι με την απειλή, ο Τζέφρυ άφαντος και ο Λοβέρδος αφού έβαλε την κυρία του στο Δημόσιο από την Ολυμπιακή, φτιάχνει γέφυρες σωτηρίας των απελπισμένων. Σα δεν ντρέπονται τα γομάρια, όπως τους είπε και ο Ροντούλης. όσο για τον αναίσχυντο Πάγκαλο τι να πεί κανείς. Αυτός έχει θάψει μέσα στο λίπος κάθε ίχνος ευπρέπειας και ευαισθησίας. Τα παίρνει από πεντακόσιες μεριές και μας τα χώνει κι από πάνω. Και με όλα τούτα μας ειρωνεύεται και ο ανώνυμος σχολιαστής. Ναι έχουμε πικρία κύριε. Αν εσύ ευφραίνεσαι με όσα γίνονται, τράβα σε ξενυχτάδικα και σπάστα από χαρά και ικανοποίηση. Αν δεν μπορείς ν΄αντέξεις την κατάντια του κόμματος που μάλλον ψήφισες, τότε κάνε μόκο και άσε μας εμάς στην πικρία μας.

Πάρα πολύ καλό το άρθρο σας κ. Παπαδοπούλου. Και έξω από τα δόντια. Δυστυχώς οι επίσημοι και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, δεν έχουν τα κότσια να γράψουν ανάλογα. Οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε, είναι επικίνδυνοι και εγκληματίες της Ελληνικής ψυχής. Πρέπει να φύγουν άμεσα. Πρέπει να τους πάρουμε στο κατόπι και να μη σταματήσουμε το κυνηγητό παρά μόνο αφού θα τους έχουμε ρίξει στον Καιάδα. Έχουν κατασπαράξει την Ελληνική κοινωνία. Έχουν φέρει σε απόγνωση τους νέους και τους γέροντες και απειλούν κάθε εργαζόμενο, με απόλυση και εφεδρεία, αφού τον έχουν βυθίσει στην πείνα. Είναι δοσίλογοι. Ακόμα και ο Μάριο Σοάρες μίλησε εναντίον της πολιτικής που εφαρμόζει η Ευρώπη εναντίον της Ελλάδας και κατηγόρησε για έγκλημα τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί. Οι δικοί μας πάνε και τους φιλάνε τις πατούσες σαν ζητιανάκια στο παζάρι. Είναι κατάπτυστοι και ολίγιστοι που τους λέει και ο Γιανναράς. Να φύγουν άμεσα οι ελεεινοί. Τώρα που ξεσηκώθηκαν και οι λοκατζήδες και οι απόστρατοι και κατέλαβαν το ΓΕΕΘΑ θ΄ αρχίσουν να τρέμουν. Μακάρι να ξεκουμπιστούν σε μια νύχτα, να μη χρειαστεί να φάμε κι άλλα δακρυγόνα κι άλλο ξύλο.

Δεν κατάλαβα τι θέλει να μας πει ο ανώνυμος με το σχόλιό του ΄΄πω πω πίκρα΄΄ Γιατί εσύ είσαι μέσα στη γλύκα και τη χαρά αγαπητέ μου; Έχεις μισθό που δεν αγγίχτηκε, ταμείο που δεν ληστεύτηκε, λογαριασμούς που δεν παραφουσκώθηκαν, φόρους που δεν σε περιλαμβάνουν; Που ζεις; Εκτός κι αν έχεις μπαμπά με γεμάτο πορτοφόλι, ή δουλειά που έχει φορτσάρει λόγω κρίσης, αν υπάρχει τέτοια δουλειά και μας βλέπεις εμάς που αγανακτούμε σαν ούφο. Πάντως κι εγώ ΝΑΙ δηλώνω την ίδια αγανάκτηση με την υπογράφουσα το άρθρο και συμφωνώ με τους σχολιαστές. Έχουμε χούντα, που δυστυχώς ψηφίσαμε κάποια μετάλλαξή της και τώρα μας φιμώνει και μας στραγγαλίζει. Να φύγουν ΑΜΕΣΑ.

Το πρωί 2 δικηγόροι και 2 Ακαδημαϊκοί, μίλησαν σε κάποια κανάλια, για την αντισυνταγματικότητα της παρουσίας της Τρόικας στη χώρα μας. Μάλιστα κάποιος είπε, νομίζω ο κ. Μαριάς, ότι θα έπρεπε να παρέμβει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και να τους συλλάβει. Απορώ πως γίνεται να καταγγέλουν οι νομικοί αντισυνταγματικότητα και οι εισαγγελείς και οι άλλοι αρμόδιοι να μη κινητοποιούνται. Πόσο αποσαθρωμένο μπορεί να είναι το σύστημα και το ίδιο το κράτος; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ευθύνη γι΄ αυτό. Αλλά δεν κάνει τίποτα. Είμαστε σε αδιέξοδο;

Εγώ θέλω να καταγγείλω σαν πολίτης όλους τους πολιτικούς, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα κόμματα, για ανυπαρξία Δημοκρατίας στην Ελλάδα, με ευθύνη δική τους. Ποιός θα με ακούσει;

Συγχατήρια κα Παπαδοπούλου. Σακαμπίλι στους φονιάδες . Αυτό είναι το ρεζουμέ κατ' εμέ. Χημικά θα φάμε πολλά ακόμα. Θα υπάρξουν και άλλα θύματα εκτός του δημοσιογράφου που έχασε την ακοή του απο την αστυνομία. Ανεξάρτητη ενημέρωση.Όπως του arcadia portal. Αυτό χρειάζεται ο κόσμος. Μετά θα αλλάξουν τα πράγματα. Θα καταλάβουν, αυτοί που θέλουν να καταλάβουν, τι παιχνίδι έχει στηθεί εναντίον της πατρίδας μας. Τότε θα αντιδράσουν. Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τα πράγματα. Ο λαός. Όχι το Κολωνάκι..... Κουράγιο σε όλους.

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!

@ Κατερινα οντως σε βλεπω σαν ουφο, που τωρα ξυπνησες μετα απο χρονιο υπνο. Οσο για την επικληση στον Μαρια, μονο γελια μπορει να προκαλεσει ο ανθρωπος ειναι αστειο, και οσοι τον ακουν, αδαεις αστοιχειωτοι, κοινος ασχετοι, αρα δεν δικαιουνται να εχουν αποψη.

<p> Ευχαριστώ κ. Μάνθο, καθώς και τους κ. Μπακέα, Μιχάλη, αλλά και όλους τους σχολιαστές.</p> <p> Πιστεύω πως είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος και σίγουρα φαίνεται από τα σχόλια της πλειονότητας, πόσο αποφασισμένοι είναι πια οι Έλληνες, να πάνε τη ζωή τους ένα βήμα μπρος και να στείλουν τα καλόπαιδα της Τρόικας από εκεί που ήρθαν.</p> <p> Ο χρόνος είναι κοντά, αλλά επειδή θέλω πάντα να ελπίζω στο καλύτερο και στην δυναμική της ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, είμαι σίγουρη πως όποια μέτρα εναντίον του κόσμου κι αν πάρουν, στο τέλος θα καταλήξουν σε άτακτη φυγή. Και όποιο κόστος κι αν έχει για μας η συνεχιζόμενη αμείλικτη παρουσία τους, την πόρτα θα τους τη δείξουμε σύντομα, με τον δείκτη ή με την κλωτσιά.</p> <p> Πάντως φίλε ανώνυμε (τετ. 5 Οκτ.) με εκπλήσσεις με τους αφορισμούς σου. Να στείλουμε στην κρεμάλα όποιον δεν μας τα λέει σαν τον κ. Βενιζέλο και να πάμε όλοι κατά το Δαφνί, για τη δόση μας σε χαπάκια ΄΄ευτυχίας΄΄ μήπως είναι μια λύση που σε βολεύει;</p> <p> Δηλαδή κατά την άποψή σου, ποιοί μπορούν και πρέπει να μιλάνε; Καταγγέλλουν οι γνώστες του Συντάγματος τις αντισυνταγματικές αποφάσεις της κυβέρνησης κι επειδή δεν κουνιέται φύλλο από τις διορισμένες διοικήσεις της Εκτελεστικής Εξουσίας, θα τους βγάλουμε όλους τρελλούς και άσχετους;</p> <p> Μη ξεχνάμε πως όταν στο παρελθόν, έγιναν πρόοδοι σε οποιονδήποτε τομέα της Επιστήμης και της Πολιτικής, προήλθαν από κάποιους ΄΄τρελλούς΄΄ και αποδιοπομπαίους στην εποχή τους, που μετά από χρόνια επαληθεύτηκαν.</p> <p> Σας ευχαριστώ όλους για τον διάλογο.</p> <p> Καλή μας ημέρα.</p> <p> Γιούλη Παπαδοπούλου.</p>

Μερικοί έχουν πάρει φόρα... <<λοκατζήδες και απόστρατους>> Το να διώξουμε τη χούντα που έχει διαλύσει την κοινωνία με περικοπές και κάθε χρώματος εφεδρείες.. δεν σημαίνει ότι επιθυμούμε την στρατιωτική χούντα..

προσυπογράφω το κείμενο και σας δίνω συγχαρτήρια για την γραφή σας !!!

Γιουλη ειτε σου αρεσει ειτε οχι, ο Μαριας ειναι ανεκδοτο και σε καμια περιπτωση δεν το λες καθηγητη που δουλευει (εχεις τον τροπο να το τσεκαρεις αυτο που σου λεω), τα υπολοιπα για τα χαπια δεν ειναι δικα μου λεγομενα, εσυ τα ειπες, τωρα τι να σου πω αν τα εχεις αναγκη παρτα!

<p> Φίλε ανώνυμε, που σπεύδεις να χαρακτηρίσεις δική μου τη ΄΄φόρα για λοκατζήδες και αποστράτους΄΄ μάλλον στη βιασύνη σου να κάνεις σχόλιο, δεν τσέκαρες τις τελευταίες ειδήσεις των ημερών.</p> <p> Τη χούντα που λες και εννοείς, την απεχθάνομαι ίσως κάτι περισσότερο από σένα, γιατί την έζησα στο πετσί μου, όντας έφηβη τότε. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά σου ομολογώ, πως δεν θάθελα να ξαναζήσει η χώρα μας παρόμοιες καταστάσεις.</p> <p> Η αναφορά στους λοκατζήδες και τους αποστράτους, αφορούσε την διαδήλωση που έκαναν οι πρώτοι, το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας και την κατάληψη του ΓΕΕΘΑ από τους δεύτερους, για την οποία έγινε θέμα σε ολόκληρο το Υπουργείο Άμυνας, από τον κ. Μπεγλίτη.</p> <p> Κανένα στοιχείο ΄΄αναπόλησης΄΄ δεν είχαν τα όσα έγραψα, παρά μόνον αναφορά στις ανωτέρω ομάδες και στις διαδηλώσεις τους, κι αυτό επειδή ΔΕΝ μας συνηθίζουν να βγαίνουν στους δρόμους παραπονούμενοι.</p> <p> Θα σας παρακαλούσα, να μη μου αποδίδετε με εύκολα και επιδερμικά σχόλια, τάσεις ή απόψεις που ουδέποτε είχα.</p> <p> Δεν θέλω με αυτό το σχόλιο να σε ΄΄παρατηρήσω΄΄&nbsp; για όσα έγραψες, αλλά μόνο να διευκρινήσω τη θέση μου και οπψσδήποτε να υπενθυμίσω τα γεγονότα που μου προκάλεσαν την ανωτέρω αναφορά.</p> <p> Ευχαριστώ για τον διάλογο.</p> <p> Ως προς τον ανώνυμο επίσης, που μου παρατηρεί την ΄΄ανικανότητα και ανεπάρκεια΄΄ του κ. Μαριά....</p> <p> Φίλε μου εγώ δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο, όπως και πολλούς άλλους. Όμως αυτή την εποχή, με τα τόσα τραγελαφικά που γίνονται, σου δηλώνω πως διαβάζω και ακούω, με την ίδια προσοχή, κάθε άνθρωπο που βγαίνει επώνυμα και καταγγέλλει ο,τιδήποτε, αρκεί να το τεκμηριώνει, και άσχετα σε ποιό κόμμα ανήκε ή ανήκει, σε ποιά παράταξη προσκύνησε και που βολεύτηκε κάποτε ή είναι ακόμα βολεμένος.</p> <p> Τους ακούω ΟΛΟΥΣ δηλαδή όσο πιο πολλούς μπορώ και μετά είναι δική μου η ευθύνη και το κόστος για το ποιόν επιλέγω να πιστέψω.</p> <p> Τον συγκεκριμένο, φυσικά και τον έχω ακούσει πολλές φορές, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως όλα όσα λέει, είναι αποδεκτά. Δεν μπορείς όμως να ονομάζεις κάποιον ΄΄φαιδρό΄΄&nbsp; ειδικά όταν μιλάει επί του αντικειμένου που έχει σπουδάσει και δεν βγαίνει κανένας άλλος συνάδελφός του, να τον καταγγείλλει για ΄΄ανόητο΄΄.Έίναι γνωστό πως έχει αυτομολήσει από την αυλή του ΠΑΣΟΚ κι αυτός, όπως και άλλοι, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι λόγος και αιτία αξιολόγησης ή απόρριψης τώρα.</p> <p> Τώρα οφείλουμε να διασταυρώνουμε όσα ακούμε, να μαθαίνουμε από πολλούς και να έχουμε το κριτήριο να μην αποδεχόμαστε τους πουλημένους και τους παπαγάλους.</p> <p> Ευχαριστώ. Γιούλη Παπαδοπούλου.</p>

Κα Παπαδοππούλου δεν προκύπτει από πουθενά ότι χρεώνω ως δικήσας τη φράση ΄΄φόρα για λοκατζήδες και αποστράτους΄΄ Δεν αμφέβαλα ότι δεν σας εκπροσωπεί. Είναι σαφές ότι αφορά ένα σχολιαστή του άρθρου σας. Δεν θα ασχοληθώ και πάλι μαζί του. Πιστεύω ότι υπάρχουν όρια...

Με την ευκαιρία των δίχρονων των ....."σοσιαλιστών" http://taxalia.blogspot.com/2011/09/i.html Η ...γιορτή συνεχίζεται

Πάλι εκτείθεσαι Γιούλη, δες πρώτα ποιο είναι το αντικείμενο του & μετά θα δεις πως δεν εχει καμια σχεση ουτε με Νομικά, ούτε με Οικονομικά, παρόλο που είναι στο Τμήμα Οικονομικών, (εκεί μεταπήδησε με τρόπο που σηκώνει μεγάλη κουβέντα), το οτι δεν τον κράζουνε δε λεει κάτι, απλά απαξιούν να τον πιάσουνε στο στόμα τους. ΥΓ δεν εχω ξαναδει "σχολιαστή" να ξεκατινιάζεται με τετοιο τρόπο δημόσια, παραμόνο σε επαρχιακής εμβέλειας μέσα.

Ρε φίλε ανώνυμε μας τάπρηξες με τον Μαριά. Επειδή εσύ για κάποιο λόγο ανακατώνεσαι μόλις ακούς το όνομά του τι θέλεις να βουλώσουν τ΄ αυτιά τους και όλοι οι άλλοι; Τι έχεις και γράφεις απανωτά βρισιές για κάποιον που έχει και τη μαγκιά να δείχνει και το πρόσωπό του όταν μιλάει; Δεν σου άρέσει ο Μαριάς μη τον ακούς. Έχει δικαίωμα όμως ο καθένας να σέβεται και τον εαυτό του και το γράψιμό του και κάθε πολιτικό ή άλλο άτομο που μιλάει δημόσια. Εσύ τι σκασίλα έχεις και μας ζαλίζεις κάθε τόσο ρίχνοντας ατάκες ΄΄πάλι εκτίθεσαι Γιούλη ΄΄ Γιατί εκτίθεται δηλαδή; Γιατί ακούει κάποιον που εσύ δε χωνεύεις; Κι εγώ δε χωνεύω τον Μαριά. Μου τη δίνει η φάτσα του, αλλά τον ακούω όταν τον πετυχαίνω, γιατί έχει κάτι να πεί. Αλλά δε χωνεύω και τον Πάγκαλο, αλλά κι αυτόν τον ακούω γιατί με εξουσιάζει. Εσύ όμως μας έχεις εκνευρίσει, γιατί εκτός από το να βρίζεις τον Μαριά και να τα χώνεις χωρίς τεκμηρίωση στην αρθρογράφο, δεν μας λες επί της ουσίας τίποτα. Μα τίποτα. Άρα σταμάτα. Αλλιώς κάνε διάλογο με τους σχολιαστές, και κόψε τις ατάκες του τύπου ξεκατινιάσματος, διότι εσύ έχεις πέσει στο επίπεδο της κυρά Κατίνας που λες, και την μιμείσαι. Εκτός κι αν ο ρόλος σου είναι να ξεστρατήσεις τον διάλογο στο πόρταλ, πρωτευουσιάνε των μεγάλης εμβέλειας μέσων... Κρίμα.

Ανωνυμε Β, δυο σφηνακια ξυδι και θα σου περασει. Για την ταση σου να σου αρεσει να ακους ημιμαθεις, εχω να σου παραθεσω το ακολουθω: Το 1687 ο Ισαάκ Νεύτων δημοσίευσε το «Principia», πιθανόν το σημαντικότερο επιστημονικό έργο στην ιστορία της ανθρωπότητας που πραγματεύεται την κίνηση των ουρανίων σωμάτων. Μετά την έκδοση του βιβλίου, ο Νεύτων είπε ότι εσκεμμένα έγραψε το βιβλίο δυσνόητα για να αποτρέψει το διάβασμά του και την έκφραση απόψεων από τους ημιμαθείς. ΥΓ αρκετη αξια σου εδωσα μονο και μονο που σου απαντησα. ΥΓ2 Προφανως πασχεις απο συνενοχη γιαυτο ακους τον Παγκαλο η οντως μαζι τα φαγατε, αλλιως δεν υπαρχει αλλος νορμαλ ανθρωπος με τσιπα που καθεται να τον ακουσει. .-

Δηλαδή εσύ κύριε ανώνυμε περνιέσαι για πολυμαθής αφού μας παραθέτεις και τα περί Νεύτωνος έτσι; Κατέβα και συ από το καλάμι σου εκτός κι αν έχεις ήδη πιάσει καμιά κορυφούλα και μας κοιτάζεις από κει. Αφήστε ρε σεις τόπο στους ανθρώπους που έχουν να πουν κάτι που βγαίνετε σαν τις σουπιές και ρίχνετε το μελάνι σας παντού. Ψωραλέοι περηφανοκουλτουριάρηδες. Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους σχολιαστές και από την αρθρθογράφο, αλλά όλοι οι εξυπνάκηδες σαν και τον τελευταίο ανώνυμο, πρέπει να έχουν την απάντησή τους. Γιατί πολύ αυτοεκτίμηση έχει πέσει και χωρίς αντίκρυσμα.

Γελοία σχόλια από γελοιότερα άτομα, που ενω κακοσχολιάζουν την κριτική των άλλων, δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους για τις μπούρδες που μας αραδιάζουν για επίδειξη του ανύπαρκτου μυαλού τους. Ανώνυμε του τελευταίου σχολίου της Κυριακής, για σένα ο λόγος και για τις ασύνδετες ασυναρτησίες που γράφεις χωρίς τελειωμό για να μας πείσεις ότι είσαι η μοναδική άποψη με ουσία και αξία. Κάτι σαν τη Λίλα Πάουζε δηλαδή. Κατέβα κι εσύ από το καλαμάκι σου γιατί θα τσακιστείς όταν αρχίσει η ελεύθερη πτώση. Ψευτοκουλτουριάρη. Συγγνώμη στο πόρταλ και στην αρθρογράφο, αλλά όλοι αυτοί που πετάγονται και νομίζουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη δική τους γνώμη επί παντός επιστητού, πρέπει να τ΄ ακούνε από όλους μας. Τέρμα πια οι σαπουνόφουσκες και οι αεριτζήδες της παντογνωσίας.