Έχασαν από τον πρωταθλητή… Παναρκαδικός – Πανελευσινιακός 0-2 (video)

Έχασαν από τον πρωταθλητή… Παναρκαδικός – Πανελευσινιακός 0-2 (video)

Μάιος 03, 2015 - 16:21
0 σχόλια

Την ήττα από τους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής γνώρισε ο Παναρκαδικός από τον Πανελευσινιακό με το «τριφύλλι» να μην μπορεί σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί απειλητικό. Από την άλλη η ομάδα της Ελευσίνας έδειξε πως δίκαια είναι οι πρωταθλητές του 3ου ομίλου.

Στο παιχνίδι τώρα και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο όλες οι καλές στιγμές άνηκαν στην ομάδα της Ελευσίνας. Μέσα σε πέντε λεπτά οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Η αρχή έγινε στο  27’ όταν και  η κεφαλιά του Νικολάου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Δουκάκης έκανε την παράλληλη πάσα προς τον Μπουσυνάκη , όμως ο τελευταίος για λίγο δεν πρόλαβε την μπάλα. Στο 32’ ο Στουρνάρας έβγαλε τετ α τετ τον Κουσκουνά με τον Μανέλη όμως το τελείωμα του πρώτου δεν βρήκε τον στόχο. Ενώ όλα έδειχναν πως το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ, ήρθε η τελευταία φάση του ημίχρονο να ανατρέψει τα δεδομένα. Στο 45’ ο Κουσκουνάς βρήκε ωραία τον Δουκάκη με τον τελευταίο να νικάει τον Μανέλη και να ανοίγει το σκορ. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φίλους της Ελευσίνας αλλά και από τον πρόεδρο Χρήστο Γιαλιά που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Πανελευσινιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ο Παναρκαδικός απείλησε πρώτος όταν το απευθείας εκτελεσμένο κόρνερ του Καδά ανάγκασε τον Πουρή να διώξει εκ νέου σε κόρνερ. Στο 55’  ήρθε και το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων που ουσιαστικά «κλείδωσε» το παιχνίδι. Ο Κουσκουνάς βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και πλάσαρε το Μανέλη με τους αμυντικούς του Παναρκαδικού να μην προλαβαίνουν να διώξουν την μπάλα προτού αυτή περάσει την γραμμή. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 67’ ο Δουκάκης βρήκε ωραία τον Κωνσταντινίδη, όμως ο Μανέλης βγήκε σωτήρια και πήρε την «μπουκιά από το στόμα» του επιθετικού της Ελευσίνας. Στο 71’ ήταν η σειρά του Παναρκαδικού να απειλήσει. Ο Σταθουλόπουλος βρήκε ωραία τον Χατζόπουλο με τον τελευταίο να κατεβάζει και να περνάει πολύ ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο όμως το σουτ που έκανε δεν ήταν αυτό που θα ήθελε και η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 89’ ο Καδάς συνεργάστηκε ωραία με τον Μπούτα όμως το σουτ του πρώτου δεν βρήκε τον στόχο.

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Πανελευσινιακός κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο και την άνοδο στην Β’ Εθνική και το πανηγύρισαν μαζί τους φανατικούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Παναρκαδικός: Μανέλης, Αρώνης (89' Πετρόπουλος), Μπούτας, Χατζόπουλος, Κωστάκης (61' Μπίσσιας), Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Τριμπόνιας (69' Πότια), Καδάς, Κώτσιρας

Πανελευσινιακός: Πουρής, Παπαναγιώτου, Στουρνάρας, Κουμπαρούλης, Μαρής (76' Έβερετ), Νικολάου, Δουκάκης, Μακρίδης, Κουσκουνάς, Δεινόπαπας (60' Κωνσταντινίδης), Μπουσυνάκης (46' Τσίγκρος) 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός - Πανελευσινιακός 0-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.