Έγραψε ιστορία ο 15χρονός Παπακώστας με τον Α.Ο. Νέων Τρίπολης

Έγραψε ιστορία ο 15χρονός Παπακώστας με τον Α.Ο. Νέων Τρίπολης

Οκτώβριος 14, 2019 - 15:49
0 σχόλια

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέων Τρίπολης πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας καθώς στην πρεμιέρα και στην παρθενική του εμφάνιση στα γήπεδα του νομού μας ξεκίνησε με νίκη επικρατώντας με 0-3 της Κανδήλας στο γήπεδο Λεβιδίου.

Το νεοσύστατο αυτό σωματείο έχει ως σκοπό την ανάδειξη και την αναπαραγωγή νέων ταλέντων στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου αποτελώντας ένα καινούριο πρότζεκτ με μια δική του συγκεκριμένη ποδοσφαιρική φιλοσοφία στο αγωνιστικό κομμάτι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη του ΑΟ Νέων Τρίπολης επί της Κανδήλας ήταν ο 15χρονός επιθετικός Δημήτρης Παπακώστας ο οποίος με το "καλημέρα" έβαλε το όνομα του σε σπάνια στατιστική κατηγορία που είναι δύσκολο η θα πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω για να συναντήσουμε μια ανάλογη περίπτωση.

Ο Δημήτρης Παπακώστας στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι ανδρικού πρωταθλήματος του νομού μας, στην πρώτη του συμμετοχή στην Β' Αρκαδίας και στο ντεμπούτο του με τον ΑΟ Νέων Τρίπολης πετυχαίνει τρία τέρματα κόντρα στην Κανδήλα για την πρεμιέρα της σεζόν που φυσικά αποτελούν και τα πρώτα στην ιστορία της ομάδας του.

Πέραν αυτών των πραγματικά ξεχωριστών στατιστικών στοιχείων θα πρέπει να επισημάνουμε πως ο Δημήτρης Παπακώστας γίνεται αν όχι ο πρώτος αλλά ένας από τους ελάχιστους 15χρονούς που σημειώνουν χατ τρικ στην πρώτη τους επίσημη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας.

Καλύτερο ντεμπούτο δε θα μπορούσε να είχε φανταστεί ούτε ο ίδιος ο πιτσιρικάς επιθετικός του ΑΟ Νέων Τρίπολης σε μια κατά τα άλλα άριστη πρεμιέρα που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον από το νεοσύστατο αυτό ποδοσφαιρικό σωματείο. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.