Eγκατάσταση κεντρικού τηλεοπτικού αναμεταδότη ζητεί ο Σύνδεσμος Δαραίων

Eγκατάσταση κεντρικού τηλεοπτικού αναμεταδότη ζητεί ο Σύνδεσμος Δαραίων

Ιανουάριος 18, 2020 - 17:15
0 σχόλια

Την 29η Νοεμβρίου 2019 , όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς, παρευρεθήκαμε στο γραφείο του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, με σκοπό να συζητήσουμε το ενδεχόμενο εγκατάστασης από την Digea κεντρικού τηλεοπτικού αναμεταδότη στην Καστανιά Βλαχέρνας , βάσει του νέου Νόμου 4563/2018 και σύμφωνα με τις αιτήσεις, οι οποίες έχουν υποβληθεί στα ΚΕΠ από τους πολίτες για υπηρεσία Digea.

Παραθέτουμε την συνοπτική επιστολή (Αρ.πρωτ : 39722/20-12-2019) που στη συνέχεια απευθύναμε στον κ. Δήμαρχο με τα δεδομένα της συζήτησης μας προκειμένου ο ίδιος να επικοινωνήσει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του με την εταιρεία Digea και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,Tηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για την περαιτέρω διερεύνηση του θέματος.

Ο κ. Τζιούμης ενημερώθηκε για την υπάρχουσα λύση του ιδιωτικού τηλεοπτικού αναμεταδότη που εξυπηρετεί τώρα τα χωριά μας αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρθηκε για τη διερεύνηση εξεύρεσης μια μόνιμης λύσης για την περιοχή μας.
Αναμένουμε τα αποτελέσματα της προσπάθειας του.

Το ΔΣ Συνδέσμου Δαραίων

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.