Έφαγε γροθιά πρώην Αστεριανός μετά την αλλαγή του (vid)

Έφαγε γροθιά πρώην Αστεριανός μετά την αλλαγή του (vid)

Αύγουστος 16, 2018 - 20:14
0 σχόλια

Το καλοκαίρι του 2016 ο Κρίστιαν Τσάβες έφθανε στην Τρίπολη για τον Αστέρα όμως η παρουσία του δεν ήταν η αναμενόμενη μη δικαιώνοντας τις περγαμηνές που τον συνόδευαν.

Η αποχώρηση του "Πότσι" από την αρκαδική ομάδα τον έκανε να βρει και πάλι στην χώρα του την Αργεντινή και πιο συγκεκριμένα στην Βίλστερμαν την νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Μάλιστα ο Κρίστιαν Τσάβες έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Σαν Χοσέ κατά την διάρκεια της αλλαγής του όταν άναψαν τα αίματα με μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας του.

Η ενόχληση του Κρίστιαν Τσάβες ήταν πολύ έντονη και εκτός από τα "γαλλικά" οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια με το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Βίλστερμαν να ρίχνει γροθιά στον πρώην άσο του Αστέρα Τρίπολης και στην συνέχεια να πέφτει πάνω τους ο πάγκος για να τους χωρίσει.

Ειδήσεις: 
Video: 

Pelea de Pochi Chavez - Thiago Leitao


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.