Δυο απουσίες και δυο επιστροφές για τον Αστέρα

Δυο απουσίες και δυο επιστροφές για τον Αστέρα

Οκτώβριος 16, 2017 - 16:01
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης οφείλει και πρέπει να ξεχάσει τα όσα έγιναν στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και να κοιτάξει μπροστά καθώς ακολουθεί ο δύσκολος αγώνας με τον Πανιώνιο στην Τρίπολη την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Σάββας Παντελίδης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσει το πρωί της Τρίτης 17 Οκτωβρίου όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Είναι δεδομένο πως η αρκαδική ομάδα μετράει πληγές που της άνοιξε ο Στυλιαράς με τις αποβολές του Νίκου Καλτσά και του Ματίας Ιγκλέσιας που θα απουσιάσουν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

Ωστόσο εκτός από τις δύο αυτές απουσίες θα υπάρξουν και επιστροφές με τον Σταύρο Τσουκαλά να αναμένεται να είναι και πάλι στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη ενώ πολλές ελπίδες για να επιστρέψει κόντρα στον Πανιώνιο έχει και ο Ιγκόρ Σίλβα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.