Δυνατό τεστ με Λέρνα για τον Α.Ο. Τεγέας

Δυνατό τεστ με Λέρνα για τον Α.Ο. Τεγέας

Αύγουστος 29, 2016 - 15:31
0 σχόλια

Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας της Τεγέας με τους πράσινους εκτός από τις καθημερινές προπονήσεις να δίνουν και τα πρώτα δυνατα φιλικά παιχνίδια ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Μετά το πρώτο φιλικό τεστ που ήταν μάλιστα και νικηφόρο με 1-2 στις Βρασιές η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου προετοιμάζεται για μία ακόμα δυνατή φιλική αναμέτρηση αυτή την φορά στο Κυβέρι κόντρα στην Ένωση Λέρνας.

Το φιλικό αυτό παιχνίδι της Τεγέας με την Ένωση Λέρνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 17:30 στο Δημοτικό γήπεδο Κυβερίου και αναμένεται να αποτελέσει ένα καλό δείγνα συμπερασμάτων για την αρκαδική ομάδα.

Η Ένωση Λέρνας η οποία λίγους μήνες πριν έδωσε την μάχη της ανόδου για την Γ' Εθνική κόντρα στην Δόξα Μεγαλόπολης είναι αρκετά ενισχυμένη έχοντας πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Α' Αργολίδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.