Δυνατό φιλικό τεστ για Πανθυρεατικό και ΑΕΚ Τρίπολης στην Τεγέα

Δυνατό φιλικό τεστ για Πανθυρεατικό και ΑΕΚ Τρίπολης στην Τεγέα

Αύγουστος 27, 2022 - 19:45
0 σχόλια

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας είναι πλέον όλες οι ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος με καθημερινές προπονήσεις αλλά και με τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που αποτελούν ένα πρώτο δείγμα για τους προπονητές.

Ένα τέτοιο δυνατό φιλικό πραγματοποιήθηκε και το απόγευμα του Σαββάτου 27 Αυγούστου στο γήπεδο της Επισκοπής στην Τεγέα ανάμεσα στον πρωταθλητή Πανθυρεατικό και την πάντα φιλόδοξη ΑΕΚ Τρίπολης.

Ο Άρης Σαβούρδους από πλευράς Αστρινών και ο Τάκης Παναγούλιας για τον δικέφαλο της Τρίπολης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα αλλά και να τσεκάρουν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα για την συνέχεια.

Για την ιστορία και με το σκορ ασφαλώς να περνάει σε δεύτερη μοίρα το φιλικό αυτό παιχνίδι ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και την ΑΕΚ Τρίπολης ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.