Δρομείς: Συνεχίζουμε στην ίδια φιλοσοφία αναδεικνύοντας νέα ταλέντα

Δρομείς: Συνεχίζουμε στην ίδια φιλοσοφία αναδεικνύοντας νέα ταλέντα

Μάιος 30, 2020 - 20:24
0 σχόλια

Μετά την απόφαση της ΕΟΚ και την παραμονή του Δρομέα στην Γ' Εθνική κατηγορία και την νέα αγωνιστική σεζόν η ομάδα της Τρίπολης με ανακοίνωση της μέσω facebook στέλνει το δικό της μήνυμα ενόψει συνέχειας.

Αναλυτικά

Με απόφαση της ΕΟΚ η ομάδα μας και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία.

Σε μια χρονιά που για την ομάδα μας όλα ήταν πρωτόγνωρα, καταφέραμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.

Η επόμενη ημέρα για εμάς είναι ημέρα που θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική απέναντι στην πρόκληση της Γ Εθνικής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας όλη την χρονιά, τους χορηγούς που με την οικονομική τους στήριξη μας έδωσαν την ώθηση για την πορεία μας στο πρωτάθλημα, όλους τους αθλητές του συλλόγου μας που έδωσαν την ψυχή τους για να σταθεί η ομάδα μας ανταγωνιστική απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και τους προπονητές που ποτέ δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας μας.

Η ομαδα μας θα συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία, στηρίζοντας τον τοπικό αθλητισμό, αναδεικνύοντας νέα ταλέντα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.