Δραστήριοι γονείς, εκπληκτικό αποτέλεσμα στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (pics)

Δραστήριοι γονείς, εκπληκτικό αποτέλεσμα στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (pics)

Μάιος 14, 2017 - 10:46
0 σχόλια

Για ακόμα μία φορά, οι γονείς και οι κηδεμόνες του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης έπιασαν δουλειά, προκειμένου να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο το σχολείο όπου φοιτούν τα παιδιά τους. Θυμίζουμε ότι βασικές εργασίες εξωραϊσμού είχαν λάβει χώρα τον Απρίλιο (δείτε ΕΔΩ).

Αυτή τη φορά, όμως, οι δραστήριοι γονείς δεν ήταν μόνοι τους. Σε ανακοίνωση στη σελίδα του σχολείου στο Facebook αναφέρεται: «Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας ευχαριστεί τις κυρίες Γκαργκάσουλα Κατερίνα και Λιακοπούλου Μαρία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων του 8ου και του 10ου Δημοτικού που με την ευκαιρία της δράσης μας επισκέφτηκαν το σχολείο μας και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Σημειωτέον ότι, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, οι γονείς και κηδεμόνες αποκατέστησαν την πόρτα με τα αρχικά της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, καθώς εκεί στεγαζόταν το εμβληματικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της πόλης μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα οι δράσεις τους να βρουν μιμητές!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.