Δράση με ιατρικές εξετάσεις της ΔΗΜΤΟ Γορτυνίας της Νέας Δημοκρατίας στα Τρόπαια

Δράση με ιατρικές εξετάσεις της ΔΗΜΤΟ Γορτυνίας της Νέας Δημοκρατίας στα Τρόπαια

Δεκέμβριος 29, 2021 - 16:31
0 σχόλια

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Γορτυνία σε συνεργασία με την ΔΕΕΠ Αρκαδίας στο πλαίσιο  "στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου δράση με επίκεντρο ιατρικές αιματολογικές εξετάσεις προς τους πολίτες.

Η δειγματοληψία έγινε στα Τρόπαια σε χώρο του παλαιού Δημαρχείου και έτυχε μάλιστα θερμής ανταπόκρισης από τους πολίτες της Γορτυνίας με έναν αρκετά μεγάλο αριθμό ατόμων που πήγε για να κάνει διαγνωστικό έλεγχο.

Για την δράση αυτή της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Γορτυνία βοήθησαν ο Δήμος Γορτυνίας για την παραχώρηση του χώρου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας καθώς επίσης και προσωπικό από τα μικροβιολογικά εργαστήρια των ιατρών κ.κ. Αναστόπουλου και Τριάντου που βοήθησαν στην δειγματοληψία.

Τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων αναμένεται να γίνουν στα μικροβιολογικά εργαστήρια των ιατρών κ.κ. Αναστόπουλου, Τριάντου και Μπεντεβή που ήταν αρωγοί της δράσης αυτής με την απαραίτητη τεχνογνωσία τους.

Στην δράση αυτή παραβρέθηκαν σύσσωμη η Τοπική Οργάνωση της ΔΗΜΤΟ Γορτυνίας της Νέας Δημοκρατίας, η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αρκαδίας Βάλια Μαυραϊδοπούλου και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος Αριστοτέλης Κανελλόπουλος και Βασίλης Παπαγιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά γίνεται μια τέτοιου είδους δράση που αφορά ιατρικό έλεγχο προς τους πολίτες από πλευράς της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Γορτυνία και της ΔΕΕΠ Αρκαδίας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.