Δόξα που μπορεί και ας υπέστη «σφαγή»

Δόξα που μπορεί και ας υπέστη «σφαγή»

Σεπτέμβριος 19, 2016 - 10:31
0 σχόλια

Μια γλυκόπικρη γεύση αφήνει το πρώτο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα της χρονιάς για την Δόξα Μεγαλόπολης η οποία αφενός μπορεί να έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Ζευγολατιό ωστόσο οι διαιτητικές αποφάσεις ίσως να της στέρησαν και το κάτι παραπάνω δηλαδή το τρίποντο της νίκης.

Οι κυανόλευκοι δείχνουν σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια τους στην Γ' Εθνική πως έχουν όλα τα φόντα να πραγματοποιήσουν μία πολύ καλή χρονιά και να φθάσουν στους στόχους τους με την ομάδα της Μεγαλόπολης να αφήνει την αίσθηση μιας ομάδας με ταλέντο και με πολλά περιθώρια βελτίωσης για την συνέχεια καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο σύνολο.

Η Δόξα όπως και στην πρεμιέρα της στην Μεγαλόπολη την πρώτη αγωνιστική έτσι και στο Ζευγολατιό βρέθηκε πρώτη πίσω στο σκορ στο 51' από τον Βιδάλη ωστόσο κατάφερε πολύ άμεσα στο 66' με τον Πρίκα να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και μάλιστα έφθασε πολύ κοντά και στην ολική ανατροπή ωστόσο η διαιτητική τριάδα των Ντουμιτρέσκου, Χαλβατζάκου, Αλεξόπουλου του συνδέσμου Πειραιά να έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

Ένα ακυρωθέν γκολ εις βάρος της Δόξας για υπόδειξη για επιθετικού φάουλ στο Τσέλιο και ένα πέναλτι μαρς υπέρ της ομάδας της Μεγαλόπολης που δεν δόθηκε ποτέ μπαίνουν στο κάδρο και δυστυχώς στιγματίζουν τον αγώνα με το διαιτητές να γίνονται οι αρνητικοί πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Η Δόξα με τον τρόπο αυτό έφυγε μόνο με τον έναν βαθμό από την Κορινθία με τον Βασίλη Κούβαλη να προετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα με τον Τσικλητήρα Πύλου την επόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στην Μεσσηνία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.