Δόξα Μεγαλόπολης: Με το μυαλό στα μπαράζ

Δόξα Μεγαλόπολης: Με το μυαλό στα μπαράζ

Μάιος 10, 2016 - 10:44
0 σχόλια

Στην τελική της ευθεία μπαίνει σιγά, σιγά η προετοιμασία της Δόξας Μεγαλόπολης ενόψει του αγώνα στο Γύθειο με τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική των αγώνων μπαράζ την προσεχή Κυριακή (15/5, 17:00).

Η ομάδα της Μεγαλόπολης μετά την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή της μετά από 10 ολόκληρα χρόνια στην κορυφή της Α' Αρκαδίας έχει μπροστά της ακόμα μία μεγάλη πρόκληση που δεν είναι άλλη ασφαλώς από την επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Δόξα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι ομάδες που θα πάρουν στο τέλος των αγώνων μπαράζ το εισιτήριο ανόδου θα είναι δύο και έτσι θα επιδιώξει να βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις με το τέλος του μίνι αυτού πρωταθλήματος για να πανηγυρίσει ξανά αυτή την φορά όμως την άνοδο της στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Για να γίνει βέβαια αυτό χρειάζεται υπομονή, συγκέντρωση και πολύ δουλειά πράγμα που γνωρίζουν άπαντες πολύ καλά στο κυανόλευκο στρατόπεδο με το προπονητικό δίδυμο της ομάδας Βασίλη Κούβαλη και Ηλία Κατσούλα να ανεβάζουν καθημερινά τους ρυθμούς προπόνησης ενόψει της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Γυθείου.

Οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα βλέποντας καθημερινά τους ποδοσφαιριστές τους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και αναμένεται το προπονητικό πρόγραμμα να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες έτσι ώστε η Δόξα να είναι απόλυτα έτοιμοι για τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του πρώτου της αγώνα στα μπαράζ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.