Δόξα έχεις τελικό

Δόξα έχεις τελικό

Ιούνιος 01, 2016 - 10:30
0 σχόλια

Με το μυαλό στην αναμέτρηση για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 13ου ομίλου ΕΠΣ των μπαράζ κόντρα στην Ένωση Λέρνας την Κυριακή (5/6, 17:00) στο Δημοτικό γήπεδο Κιβερίου βρίσκεται η Δόξα Μεγαλόπολης.

Οι κυανόλευκοι στο πρώτο από τα δύο match ball ανόδου την περασμένη αγωνιστική με τον Τσικλητήρα στην Πύλο δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα και πλέον έχει ακόμα μία ευκαιρία για να εξασφαλίσει την άνοδο της.

Η αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Αργολίδας πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι με την νικήτρια ομάδα να ακολουθεί τον Τσικλητήρα Πύλου στην Γ' Εθνική κατηγορία ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρξει νικητής τότε Δόξα και Λέρνα θα οδηγηθούν σε λίγες ημέρες σε αγώνα μπαράζ με την μορφή του τελικού των τελικών  αναφορικά με την άνοδο.

Οι δύο ομάδες στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Μεγαλόπολη είχαν έρθει ισόπαλες με 2-2 με την Δόξα τότε να αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα καθώς ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε χάσει πολλές ευκαιρίες με την Λέρνα να ισοφαρίζει δύο φορές με δύο απίστευτα γκολ από μακρινή απόσταση και με αρκετή δόση τύχης.

Η Κυριακάτικη αναμέτρηση βέβαια είναι μία τελείως διαφορετική υπόθεση και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση από όλους καθώς η Λέρνα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα κάτι που γνωρίζουν άπαντες πολύ καλά στο στρατόπεδο της Δόξας.

Έτσι λοιπόν μετά την απαραίτητη μίνι ξεκούραση για να πάρουν μερικές ανάσες οι ποδοσφαιριστές από τα συνεχόμενα παιχνίδια η ομάδα της Μεγαλόπολης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ένωση Λέρνας με τους προπονητικούς ρυθμούς να ανεβαίνουν καθημερινά κατακόρυφα.

Βασίλης Κούβαλης και Ηλίας Κατσούλας καταστρώνουν τα σχέδια τους ενόψει της Λέρνας θέλοντας παράλληλα να προετοιμάσουν κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές τους τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο πνευματικό κομμάτι έτσι ώστε να φανούν απόλυτα έτοιμοι για τις απαιτήσεις της αναμέτρησης αυτής.

Το προπονητικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες για την Δόξα Μεγαλόπολης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.