Τατούλης

Δωρεά αθλητικού εξοπλισμού της ΠΑΕ Αστέρας στις φυλακές Τρίπολης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δωρεά αθλητικού εξοπλισμού της ΠΑΕ Αστέρας στις φυλακές Τρίπολης

Οκτώβριος 11, 2018 - 13:08
0 σχόλια

Στα πλαίσια των δράσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της Γ.Γ Αντεγκληματική Πολιτικής για την ενίσχυση της κοινωνικής επανένταξης των κρατουμένων και συνεπώς της αντεγκληματικής πολιτικής μέσω της ενδυνάμωσης των σχέσεων με τις τοπικές κοινωνίες, το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Κ.Κ. Τρίπολης, κατόπιν συνεννόησης με τον Δ/ντή των φυλακών κ. Κωνσταντόπουλο Παναγιώτη, ήρθε σε επαφή με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για τις αθλητικές δραστηριότητες των κρατουμένων. 

Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε θερμά την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, τους ιδιοκτήτες κ. Μπάκο και κ. Καϋμενακη και ιδιαίτερα τους κ. Μποροβήλο Δημήτρη και Κενέ Δημήτρη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, κάτι που καταδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία που διακατέχει τους διοικούντες την ομάδα της πόλης μας.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Δρούζιας

Ο γραμματέας Παναγιώτης Σμυρνιώτης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.