Δοκιμάζει Σουηδό και Βραζιλιάνο ο Παναρκαδικός

Δοκιμάζει Σουηδό και Βραζιλιάνο ο Παναρκαδικός

Αύγουστος 04, 2017 - 10:00
0 σχόλια

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί προπονήσεων-Πολύ καλά στοιχεία από τον υπό δοκιμή Τζορτζ

Η προετοιμασία του Παναρκαδικού συνεχίζεται και καθημερινά οι παίχτες του Γιώργου Αντωνόπουλου ανεβάζουν στροφές με τους προπονητικούς ρυθμούς να γίνονται όλο και πιο έντονοι από το πράσινο τεχνικό επιτελείο.

Το βάρος αυτών των πρώτων προπονήσεων όπως είναι αναμενόμενο έχει πέσει κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης με τον Θανάση Παπαζαφειρόπουλο να βγάζει κυριολεκτικά το λάδι στους ποδοσφαιριστές με το τριφύλλι να ξεκινάει και διπλές προπονήσεις (νωρίς το πρωί και απόγευμα) που θα περιλαμβάνουν και μπάλα.

Κανονικά στις προπονήσεις έχουν ενσωματωθεί και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Νίκος και Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Χρήστος Νάνος, Αποστόλης Στρέμπας) με τους πράσινους να συνεχίζουν παράλληλα και τις δοκιμές των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις.

Πλέον οι 11 της ''πρώτης'' έγιναν 14 που δοκιμάζονται αφού στο υπό διαμόρφωση ακόμα ρόστερ του Παναρκαδικού το παρών στην προπόνηση της Πέμπτης 3 Αυγούστου έδωσαν ακόμα τρία νέα πρόσωπα. Ένας Σουηδός επιθετικός, ένας εξίσου επιθετικός με καταγωγή από την Βραζιλία και ένας Έλληνας αμυντικός.

Πρόκειται λοιπόν για τον Σουηδό σέντερ φορ Έλντιν, τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Λεονάρντο και τον Έλληνα αμυντικό Γιώργο Μέξη που την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στον Ηλυσιακό.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις των επόμενων ημερών και ο Γιώργος Αντωνόπουλος με τους συνεργάτες του θα έχουν την δυνατότητα να τους παρακολουθήσουν και στην συνέχεια να κρίνουν και να αποφασίσουν το εάν θα αποκτηθούν η όχι.

Τέλος πολύ καλά δείγματα έχει αφήσει ο Γκανέζος χαφ Τζόρτζ ο οποίος και αυτός δοκιμάζεται στον Παναρκαδικό με τις πρώτες ενδείξεις να φανερώνουν πως πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο και με καλά χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.