Το «do or die» του Αρκαδικού

Το «do or die» του Αρκαδικού

Μάρτιος 08, 2018 - 22:08
0 σχόλια

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς έρχεται για τον Αρκαδικό και είναι αυτό κόντρα στον Παπάγου το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Για να ερμηνεύσουμε και να ταξινομήσουμε τον όρο ''κρίσιμο παιχνίδι'' θα μπορούσε να πούμε πως η μάχη με τον Παπάγου μοιάζει σαν να έχει φθάσει η '' ώρα της κρίσης'' για τον Αρκαδικό μιας και ξεκάθαρα δεν υπάρχει κανένα μα κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Και πριν μπούμε στα βαθιά και την ανάλυση του ''τελικού'' με τον Παπάγου να ανοίξουμε την παρένθεση Καρδίτσα. Στην Θεσσαλική πόλη ο ΣΕΦΑ το περασμένο Σάββατο γνώρισε μία από τις πιο βαριές ήττες των τελευταίων ετών στην Α2 και μάλιστα από μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με την δική μας.

Οι 100 πόντοι αλλά και η γενικότερη εικόνα αποτελούν καμπάνα και σήμα κινδύνου για την συνέχεια αφού θα πρέπει άπαντες να καταλάβουν την κρισιμότητα της κατάστασης πόσο μάλλον δε σε τέτοια παιχνίδια το οποίο συνδέεται άμεσα και με αυτί που έρχεται.

Ο ΣΕΦΑ ισοφαρίστηκε από την Καρδίτσα χάνοντας την ευκαιρία να την σημαδέψει για να την βρει στα play out και το καλείται πάση θυσία να κερδίσει τον Παπάγου για να κάνει το 1-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια σε έναν αγώνα όπου το περιθώριο λάθους δεν υπάρχει.

Δεδομένου ότι ο Αρκαδικός βρίσκεται στο 2-0 από το Μαρούσι που επίσης που παλεύει να αποφύγει τα play out θέλει οπωσδήποτε να ισοφαρίσει με νίκη του τον Παπάγου που αποτελεί έναν από τους πιθανούς αντιπάλους που θα τεθεί αντιμετώπως σε λίγους μήνες για την παραμονή στην κατηγορία.

Το σενάριο ήττας από τους ''στρατηγούς'' μοιάζει καταστροφικό καθώς ο Αρκαδικός θα είναι στο 2-0 από Παπάγου και Μαρούσι που επίσης είναι στην κόψη του ξυραφιού και με μειονέκτημα έδρας και στο 1-1 με την Καρδίτσα δυσκολεύοντας πολύ το θέμα της παραμονής.

Ο Αρκαδικός επιβάλλεται να κερδίσει και να ισοφαρίσει την σειρά σε 1-1, ο Αρκαδικός πρέπει να δείξει χαρακτήρα, ο Αρκαδικός χρειάζεται το έκτο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς για να μπορέσει να πάρει ανάσα και να κοιτάξει την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν όλοι την σημασία του παιχνιδιού με τον Παπάγου με την ομάδα να απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν τους παίχτες του Μάριου Δεσποτάκη για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία της ομάδας βρίσκεται στην τελική της ευθεία με την δουλειά εκτός από την τακτική αντιμετώπιση του αντιπάλου να επικεντρώνεται και σε επί μέρους κομμάτια όπως της πνευματικής και ψυχολογικής διαχείρισης που πρέπει να έχουν οι παίχτες στον αγώνα.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν... Όλοι μαζί για την νίκη, όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αρκαδικό. Ομάδα και κόσμος ένα!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.