Το δημοσιογραφικό κουτσομπολιό και ο Υπουργός Οικονομικών

Το δημοσιογραφικό κουτσομπολιό και ο Υπουργός Οικονομικών

Ιούνιος 15, 2011 - 18:45
1 σχόλια

Αμήχανος το λιγότερο φαίνεται να είναι ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος είναι υποχρεωμένος να συζητά αυτήν την ώρα το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και να κάνει αλλαγές στα μέτρα προκειμένου να εξασφαλίσει την πλειοψηφία των ψήφων, την ίδια ώρα που έχει ζητηθεί η παραίτησή κ απομάκρυνση του

από Βουλευτή του κόμματος του τον κύριο Ντίνο Βρεττό και την ώρα που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός συζητά το ενδεχόμενο της κυβέρνησης εθνικής ενότητας χωρίς την συμμετοχή του ιδίου εφόσον θεωρείται ότι εκείνος αποτελεί το ζημιογόνο στοιχείο.

 Οι Βουλευτές οι οποίοι συζητούν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και απορούν γιατί το συζητούν τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός μιλά για παραίτηση και κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Σε αυτές τις απορίες ο Υπουργός Οικονομικών απάντησε πως δεν επρόκειτο για πραγματικά γεγονότα αλλά για δημοσιογραφικό κουτσομπολιό!

Η απάντηση του Υπουργού εγείρει ερωτήματα αφού τις πληροφορίες για τις προθέσεις του πρωθυπουργού έδωσε στους δημοσιογράφους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Έθαψε τη χώρα με την ανικανότητα του και αύριο για μπράβο θα πάει σπίτι...