Δημήτρης Κουρμπέλης: Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά

Δημήτρης Κουρμπέλης: Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά

Δεκέμβριος 14, 2014 - 20:27
0 σχόλια

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά την λήξη του παιχνιδιού τόνισε πως η ομάδα του κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά χαρακτηρίζοντας σπουδαία την νίκη του Αστέρα  με την Βέροια. Ο Έλληνας άσσος μίλησε για την συνέχεια του πρωταθλήματος πως στόχος είναι οι δύο νίκες στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του 2014 ενώ δεν ασχολήθηκε με τα διαιτητικά σφυρίγματα του κ. Γιάχου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κουρμπέλης:

Για το πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά για την ομάδα  η μετάβαση σε αγώνες από την Ευρώπη στην Ελλάδα : Δεν είναι δύσκολο, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δεν λέει κάτι αν παίζουμε στην Ευρώπη η στο πρωτάθλημα μπαίνουμε για κερδίσουμε και αυτό κάναμε και σήμερα και πιστεύω ότι τα πήγαμε πάρα πολύ καλά και πετύχαμε μία σπουδαία νίκη.

Για το πώς είναι να δίνει την τελική πάσα σε ένα γκολ: Είναι ωραία αίσθηση, χάρηκα πάρα πολύ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και είμαστε χαρούμενοι όλοι που κερδίσαμε.

Για τα δύο επόμενα παιχνίδια για τον Αστέρα μέχρι το τέλος του 2014: Στόχος μας είναι δύο νίκες, όπως είπα και πριν κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και πάμε για την νίκη. Έτσι θα κάνουμε και την Τετάρτη στον Πανθρακικό και αν παίξουμε όπως σήμερα δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Στην ερώτηση για τον αν εκνευρίστηκε από την διαιτησία του κ. Γιάχου: Δεν ασχολήθηκα καθόλου με την διαιτησία. Ίσως αν ασχολιόμουν να είχα εκνευριστεί.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.