Διαμαρτυρία στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από μέλη της ΕΣΥ στην Τρίπολη (pics)

Διαμαρτυρία στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από μέλη της ΕΣΥ στην Τρίπολη (pics)

Σεπτέμβριος 26, 2016 - 10:01
0 σχόλια

Κατά τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης για να τιμήσει την επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, και ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και όλοι οι επίσημοι παρακολουθούσαν την παρέλαση, άνθρωποι που είχαν φθάσει από όλη την Πελοπόννησο, μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις, κρατώντας πανό πραγματοποίησαν διαμαρτυρία κρατώντας μεγάλα πλακάτ στην πλατεία Άρεως.

Η Ελλήνων Συνέλευσις, οι οποίοι είναι υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα και των θέσεών του για το ελληνικό χρέος, θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να δώσουν το μήνυμά τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ωστόσο, όπως υποστηρίζουν στη σελίδα τους στο Facebook, εκδιώχθηκαν από την παρέλαση από την Αστυνομία, με εντολή του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις, και μεταφέρθηκαν στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο όπου πραγματοποίησαν σιωπηρή διαμαρτυρία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.