Διακρίσεις για τα 10αρια του Smash στο Arcadian 2016

Διακρίσεις για τα 10αρια του Smash στο Arcadian 2016

Ιούλιος 15, 2016 - 17:43
0 σχόλια

Συνεχίζονται οι καλές αγωνιστικές εμφανίσεις για τους  παίκτες του Smash club και του Άτλαντα. Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήραν οι μικροί αθλητές, συχνά αποκαλούμενοι και ως 10άρια, λόγω της ηλικίας τους που είναι μέχρι 10 ετών.

Στο τουρνουά open με την ονομασία Arcadian, η Νικολία Σουρλίγκα κατέλαβε την 1η  θέση και μάλιστα στην παρθενική της συμμετοχή σε τουρνουά ατομικού επιπέδου.
Σημαντική διάκριση και για την Ιωάννα Παπαζαφειροπούλου, η οποία έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση αλλά δεν κατόρθωσε να αγωνιστεί στον ημιτελικό, λόγω υποχρεώσεων, τερματίζοντας έτσι στην 3η  θέση.

Στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 10 ετών, ο πολλά υποσχόμενος Θάνος Κακουρίδης κατέλαβε την 3η θέση, με μια σειρά απαιτητικών εμφανίσεων.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις προσπάθειές τους και το χρόνο που διαθέτουν προκειμένου να προπονηθούν σωστά και συστηματικά  στο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθούν.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.