Διακόπηκε ο αγώνας της Νεστάνης με την Κανδήλα

Διακόπηκε ο αγώνας της Νεστάνης με την Κανδήλα

Απρίλιος 06, 2022 - 18:27
0 σχόλια

Το εξ’ αναβολής παιχνίδι της Β’ Αρκαδίας ανάμεσα στην Νεστάνη και την Κανδήλα που γίνονταν στο γήπεδο της Κάρτσοβας την Τετάρτη 6 Απριλίου δεν τελείωσε ποτέ με τον διαιτητή Μπόζνο μαζί με τους βοηθούς λίγο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση να φεύγει για τα αποδυτήρια.

Η Νεστάνη κέρδιζε με 2-0 την Κανδήλα ωστόσο φαίνεται πως μία κόκκινη κάρτα και αποβολή παίχτη της Κανδήλας δημιούργησε ένταση λίγα λεπτά πριν το τέλος με αποτέλεσμα να έρθει η πρόωρη διακοπή του συγκεκριμένου αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν παίχτης που αποβλήθηκε μπήκε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο με τον διαιτητή Μπόζνο να αποχωρεί και το παιχνίδι να διακόπτεται.

Αυτό τώρα που έχει σημασία είναι τι έχει γραφτεί και πως έχει κλείσει το φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Μπόζνο με το ντέρμπι της Β’ Αρκαδίας μεταξύ της Νεστάνης με την Κανδήλα να αποκτά δυσάρεστες προεκτάσεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.