Διακοπή κυκλοφορίας σε οδό της Τρίπολης λόγω επικινδυνότητας διώροφου κτίσματος

Διακοπή κυκλοφορίας σε οδό της Τρίπολης λόγω επικινδυνότητας διώροφου κτίσματος

Οκτώβριος 07, 2015 - 08:57
0 σχόλια

Τη διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Αμαλίας (Εντός σχεδίου πόλης Τρίπολης) λόγω επικινδυνότητας διώροφου κτίσματος αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, μετά από εισήγηση που έκρινε ως απαραίτητη την κατάληψη μέρους του οδοστρώματος, για την αποφυγή κάθε πιθανού κινδύνου πρόκλησης ατυχήματος σε διερχόμενους πολίτες και οχήματα που κινούνται, λόγω της σημαντικής μείωσης του πλάτους ελεύθερου οδοστρώματος και της πτώσης υλικών κατά την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών στην οικοδομή του αιτούντα.

Αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στο τμήμα ( AB ) του οδοστρώματος της οδού Αμαλίας (Εντός σχεδίου Τρίπολης) για το χρονικό διάστημα από την ημέρα λήψης απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο έως την ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών στην οικοδομή που βρίσκεται στη διεύθυνση Αμαλίας 2.

Πιο συγκεκριμένα για διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα οδοστρώματος, με αρχή το σημείο A (συμβολή οδών Αμαλίας και Ρήγα Φεραίου) και τέλος το σημείο Β (συμβολή οδών Αμαλίας και Δήμητρος). Κρίνεται απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας και η κατάληψη του οδοστρώματος, μετά το υπόψη έγγραφο (7), στο οποίο ζητείται η απαγόρευση και η διακοπή της κυκλοφορία στο τμήμα αυτό της οδού, προκειμένου να εκτελεστούν προγραμματισμένες οικοδομικές εργασίες στο εξωτερικό του κτιρίου στη διεύθυνση Αμαλίας 2, και διότι τίθενται λόγοι ασφαλείας που αφορούν την προστασία από πιθανή πρόκληση ατυχήματος σε πολίτες και οχήματα που κινούνται στο σημείο αυτό, λόγω της σημαντικής μείωσης του πλάτους ελεύθερου οδοστρώματος και της πτώσης υλικών κατά την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών στην οικοδομή αυτή.

Η υλοποίηση της κατάλληλης σήμανσης θα γίνει από το Τμήμα Συνεργείων του Δήμου Τρίπολης και η αστυνόμευση για την τήρηση της διακοπής της κυκλοφορίας στη συγκεκριμένη οδό, καθώς και της κατάλληλης σήμανσης που θα τοποθετηθεί, θα γίνεται από το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.