Διακεκριμένοι ομιλητές στο συνέδριο για τον Πρωτογενή Τομέα στην «Πελοπόννησος ΕΧPO» (pics,vid)

Διακεκριμένοι ομιλητές στο συνέδριο για τον Πρωτογενή Τομέα στην «Πελοπόννησος ΕΧPO» (pics,vid)

Νοέμβριος 16, 2019 - 14:00
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο για το πρωτογενή τομέα την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στην έκθεση «Πελοπόννησος ΕΧPO».

Διακεκριμένοι επιστήμονες και επιχειρηματίες ανέπτυξαν θέματα όπως: Νέες Τεχνολογίες και Παραγωγική Διαδικασία, Αγροδιατροφή και Επιχειρηματικότητα, Χρηματοδοτικά Εργαλεία – Προώθηση – Branding – Πρακτικές.

Τις εργασίες του συνέδριου συντόνισε η δημοσιογράφος Κέλλυ Δημητρούλια ιδρυτής της «ΕΥΦΟΡΗΣ ΓΗΣ», ενώ χαιρετισμό έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος.

Να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος και η διοίκηση του Επιμελητήριου Αρκαδίας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την στήριξη της τοπικής οικονομίας προχώρησαν στην ίδρυση Τμήματος Πρωτογενούς Τομέας.

Το συνέδριο άνοιξε ο κ. Κασίμης Χαράλαμπος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Πρώην Γ.Γ του Υπουργείου Ανάπτυξης  με το θέμα «Η Νέα ΚΑΠ και οι προκλήσεις για την ελληνική γεωργία. Την σκυτάλη πήρε ο κ. Φουντάς Σπύρος Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με το θέμα «Ψηφιακή Γεωργία και Γεωργικά Μηχανήματα».

Πολλοί ακόμα αξιόλογοι ομιλητές ανάπτυξαν θέματα που αφορούσαν τις νέες τεχνολογίες στην γεωργία.

Έπειτα ο κ. Τρουπής Γιάννης πρόεδρος του Επιμελητηρίου ανέπτυξε το θέμα «Το τμήμα του Πρωτογενούς Τομέα του Επιμελητήριου  Αρκαδίας» και ο πρόεδρος της ΟΕΒΒΕΑ κ. Θεοδωρόπουλος έκλεισε την εκδήλωση.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέδριο για τον Πρωτογενή Τομέα στην «Πελοπόννησος ΕΧPO»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.