Διαγωνισμός προμήθειας υδραυλικών υλικών στη Βόρεια Κυνουρία

Διαγωνισμός προμήθειας υδραυλικών υλικών στη Βόρεια Κυνουρία

Μάρτιος 04, 2018 - 17:11
0 σχόλια

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας, διακηρύττει ότι εκτίθεται σε συνοπτικό διαγωνισμό η προμήθεια υδραυλικών υλικών έτους 2018, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας είναι (73.854,90) € συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. 24 %.
Για την υλοποίηση της προμήθειας υδραυλικών υλικών, έχει εκδοθεί η υπ. αρίθμ. Γ15/15-02-2018 (ΑΔΑ: Ψ3ΝΦΟΡΓ4-ΑΟ5) Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης, βάσει του Π.Δ. 80/2016.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 με ώρα έναρξης την 10:00 π.μ. και ώρα λήξης την 11:00 π.μ. αντίστοιχα.
Οι προσφορές με όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα σταλούν ή θα κατατεθούν στη ΔΕΥΑ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της διενέργειας του διαγωνισμού, ή θα κατατεθούν αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Οι δικαιούχοι συμμετοχής στο διαγωνισμό, πρέπει να ασκούν δραστηριότητα συναφή με την ανωτέρω προμήθεια.

Η παράδοση των υλικών και η εξόφλησή τους, θα γίνεται τμηματικά.

Η ΔΕΥΑΒΚ δεσμεύεται για την υλοποίηση της προμήθειας, κατ’ ελάχιστον του 70 % της συμβατικής αξίας που θα προκύψει από την διαγωνιστική διαδικασία έως την 31/12/2018.
Εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό δεν απαιτείται.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα γραφεία της ΔΕΥΑ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος Αρκαδίας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.